Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Football Manager 2019 Hileleri – FM 2019 Hileleri

Football Manager 2019'da bu yöntemlerle her maçı kazanabilir ya da oyunu istediğiniz şekle sokabilirsiniz.

Hile yapmak oyun dünyasında insanları her zaman ikiye bölen bir konu oldu. Benim için açıkçası hile kodları ya da bug kullanımı oyunun orijinalliğini bozuyor. Özellikle Football Manager gibi simülasyon oyunlarda hilenin etkisi daha derin hissediliyor. Yine de oyun deneyimlerini artırmak, daha keyifli hale getirmek için hile yapanlar da var. Peki Football Manager 2019 hileleri neler? FM 2019 hileleri nasıl kullanılır? Bu yazımızda FM 2019 ipuçları paylaşacak ve işinizi kolaylaştıracağız.

football manager 2019 hileleri fm 2019 hileleri 1

Football Manager 2019 Hileleri

Maçlardan Önce Kayıt

Bu aslında eski CM oyunlarından beri bilinen, en klasik ve en basit yöntem. Bu şekilde bir nevi her maçı kazanma, sakatlık vermeme ve sezonu namağlup tamamlama şansınız oluyor.

Tek yapmanız gereken şey maçın hemen öncesinde kayıt almak, ardından maçı oynamak ya da tatile çıkarak asistan menajerinize bırakmak. Sonrasında sonuç istediğiniz gibi olmazsa oyundan çıkıp girebilir, defalarca istediğiniz sonucu alana kadar deneyebilirsiniz.

Bu yöntem kazanacağınızı garantilemez fakat aynı maçı defalarca oynadığınızda, nihayet istediğiniz sonucu da alacaksınız.

football manager 2019 hileleri fm 2019 hileleri 2

Diğer Kulüplerden Para Çalma

Bu yöntem aslında pek keyifli değil ve gerçekçiliği de baltalıyor. Yine de belli durumlarda kullanmak isteyenler olacaktır. Bu şekilde çok ufak bir kulübe bile milyonlarca dolar bütçe yaratabilirsiniz.

Bunun için ilk adım olarak sağ üst köşede bulunan FM logosuna tıklayın, ardından buradan Yeni Menajer Ekle seçeneğine basın. Rastgele bir menajer oluşturduktan sonra Real Madrid, Barcelona ya da Manchester City gibi yüksek transfer bütçesi olan bir takımı seçin.

Football Manager 2019 İncelemesi

Sonrasında yarattığınız yeni menajerle kendi takımınıza girin ve işe yaramayan, değersiz oyuncularınıza transfer teklifi gönderin. Sahte menajer açarak yönettiğiniz takımın transfer bütçesini tamamen bu şekilde harcayabilir, asıl kulübünüzü zengin edebilirsiniz. Ardından yeni açtığınız menajeri emekli edin ve kaldığınız yerden devam edin.

football manager 2019 hileleri fm 2019 hileleri 3

FM 2019 Oyun İçi Editör Kullanımı

Football Manager 2019 hileleri arasında Oyun İçi Editör’ü (In Game Editor) de örnek gösterebiliriz. Bu yapımcı firmanın DLC olarak, ücretli sunduğu bir araç ve hile yapmanıza olanak tanıyor.

Oyunun normal editör aracında yaptığınız hemen hemen her şeyi oyun içi editörle de yapmak mümkün. Üstelik değişiklikler anlık olarak uygulanıyor ve yeni veritabanı oluşturmaya gerek kalmıyor.

Oyun içi editörle takımınıza para ekleyebilir, istediğiniz oyuncuların özelliklerini değiştirebilir ya da potansiyel yetenek puanlarına bakabilirsiniz. Aynı zamanda oyunda her şeyi ele geçirdikten sonra rakiplerinizi güçlendirerek oynanış süresini de uzatabilirsiniz.

football manager 2019 hileleri fm 2019 hileleri 4

Diğer Football Manager 2019 yazılarımıza göz attınız mı?

Football Manager 2019 En İyi Genç Yetenekler
Football Manager 2019 Taktikleri ve Miles Jacobson Röportajı

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.