Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Football Manager 2019, 2 Milyon Kopya Satışını Geride Bıraktı!

Football Manager 2019'un satış rakamı 2 milyon olarak duyuruldu.

Futbol severlerin favori oyun serilerinden birisi olan Football Manager serisi yıllardır bilgisayar ve mobil platformda oyunculara gerçekçi bir menajerlik deneyimi sunuyor. En yeni sürüm olan Football Manager 2019 gelen haberlere göre 2 milyon kopya satışını geride bırakmış.

Football Manager 2019 2 Milyon Kopya Satışını Geride Bıraktı 2

2 Kasım 2018’de bilgisayar, mobil ve Switch oyuncularına sunulan Football Manager 2019 bilgisayar platformunda oldukça beğenildi. Steam’de oyuncular tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilen yapım oyunculara gelişmiş maç motoru sunarken, lisanslı takımlar ve futbolcular ile oldukça gerçekçi bir deneyim sunmaya devam ediyor. Zengin ve gerçekçi yapısı ile günümüzün en iyi futbol menajerlik simülasyon oyunu olan Football Manager 2019 yeni gelen bilgilere göre 2 milyon kopya satışını geride bırakmış.

GamingBolt’un haberine göre Sega tarafından yayınlanan ve Sports Interactive tarafından geliştirilen Football Manager 2019 2 milyon adet kopya satışını geride bırakmış. Habere göre Sports Interactive’in direktörü Miles Jacobson Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda FM19’un 2 milyon kopya sattığını belirtmiş.

Günümüzde PC, Switch, Android ve İOS platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan yapım, tüm platformlarda toplamda 2 milyon kopya satışını aşmış ve hala satmaya da devam ediyormuş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.