Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Football Manager 2018 Keşif Videosu Yayınlandı!

Popüler Futbol YouTube kanalı Football Daily’den Football Manager 2018 için yeni bir keşif videosu yayınlandı. Yeni yayınlanan bu video ile nasıl oyuncu analizi yapılır kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Sports Interactive tarafından geliştirile Football Manager 2018’in çıkışına artık sayılı günler kaldı. Milyonlarca oyuncunun sabırsızlıkla beklediği Football Manager 2018, 10 Kasım’da PC ve Linux platformlarına çıkış yapacak.

Football Manager 2018 Keşif Videosu Yayınlandı 2

Futbol tutkunları tarafından yıllardır büyük bir keyifle beklenen Football Manager serisi her yıl olduğu gibi bu yılda adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Her yıl daha gerçekçi bir oyun simülasyonu sunan Sports Interactive, Football Manager 2018 ile oyuncuların bütün beklentilerini karşılayacak. Football Manager 2018, geçmiş serilerinin aksine gerçek bir stadyumla karşımıza çıkacak. Football Manager serilerinde olan kartondan taraftarlar bu seride yerini daha gerçekçi karakterlere bırakıyor.

Günümüzde herkesin futbol hakkında bir fikri var. Önemli olan bu fikirleri uygulamak ve başarılı olabilmek. Football Manager 2018 ile bu fikirleri uygulayabilir ve gerçek bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz. Android platformunun ve PC platformunun favori oyunları arasında yer alan Football Manager 2018 serisi şuan Steam’de ön siparişe açık olarak bulunuyor. Football Manager 2018, Steam’de 119 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Football Manager 2018 Keşif Videosu Yayınlandı 3

Popüler futbol Youtube kanalları arasında bulunan Football Daily’den Joe Thomlinson Football Manger 2018’de keşif ağından en iyi nasıl yararlanabileceğinize dair ayrıntılı bir görüntü sundu. Oyun içerisinde yüz milyonlarca paranız da olsa, hiç bütçeniz olmasa da yayınlanan bu video ile takımınız için nasıl en iyi oyuncuyu bulacağınıza dair birkaç fikir sahibi olacaksınız. Bu yıl düzenlenen keşif sistemi günümüzde ki gerçek futbol kulüplerinin kullandığı modern tekniklerin benzerini yapabilmek için revize edildi. Yani oyuncular için daha derinlemesine analizler yapmaya olanak sağlıyor. Oyun severler Football Manager 2018’in betasını oynamak istiyorlarsa oyunu ön sipariş ile satın almaları gerekiyor.

Football Manager 2018 | New Scouting System | FM18

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.