Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Football Manager 2018 İngiliz Sağlık Kurumu’yla Ortaklık İmzaladı

Sports Interactive yine örnek olacak bir harekete imza attı.

Sports Interactive’in başarılı futbol simülasyonu oyunu Football Manager 2018, akıl sağlığı farkındalığı kampanyasına oyun içinde destek vermek amacıyla İngiltere’deki Ulusal Sağlık Kurumu’yla bir ortaklık imzaladı.

Football manager 2018 ingiliz saglik kurumuyla ortaklik imzaladi 1

Kampanyanın hedefi ulaşılması zor olan genç erkekler olacak ve bu kişilere ülkede oldukça popüler olan Football Manager 2018 oyunuyla erişilecek. Bu sebeple oyun içindeki saha reklamlarında da NHS’nin tabelaları kullanılacak, 3D maç motorunda bunlar gösterilecek.

Bilindiği gibi Football Manager oyunlarında maç oynanırken saha kenarındaki tabelalar devamlı değişiyor ve buralarda gerçek hayatta olduğu gibi reklamlar gösteriliyor. Tabelalara tıklandığında ise doğrudan o markanın ya da kuruluşun internet sitesine gidiliyor. Şimdi ise NHS – Ulusal Sağlık Kurumu tabelalari da çıkacak ve bu şekilde genç erkeklerin bilinçlenmesi hedeflenecek. Bu reklamlar özellikle İngiltere’nin Leeds bölgesinde gösterilecek ve Mayıs ayının ortasına kadar devam edecek.

Konuya ilişkin BBC’ye Dr. Jane Mischenko da bir dizi açıklama yaparken, akıl sağlığının hem çocuklar, hem de gençler için son derece önemli olduğunu ve farkındalık yaratmak istediklerini söyledi.

Football Manager oyunlarında daha önce de çeşitli yardım kuruluşlarının ve sivil toplum organizasyonlarının reklamlarını görmüştük.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.