Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fishing Strike Yükselmeye Devam Ediyor!

Android ve İOS platformunda yayınlanan Fishing Strike, tüm hızıyla yükselişe geçti.

Dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi olarak sık sık gündeme gelen Netmarble Corparation, mobil oyun severlere sunduğu Fishing Strike ile gönüllerde taht kurmaya devam ediyor.

Fishing Strike Yükselmeye Devam Ediyor 2

Oyun severlere mobil platformda en gerçekçi balık tutma simülasyonunu sunan Fishing Strike, tam 500 farklı balık seçeneği sunuyor. Oyuncular dilediği balığı seçebiliyor ve yakalayabiliyorlar. 360 derece görüntü açısına sahip olan oyunda gerçek bir balıkçılık hissi tadacaksınız. Oyuncular günlük hayattaki birçok balık yakalama aracına sahip olacak ve sürükleyici bir atmosfere dahil olacaklar. VR ve AR akvaryumlara sahip olan oyunda balıklar gelişmiş yapay zekaya sahiptir. Yani onları avlamak tahmin ettiğinizden de zor olabilir.

Android ve İOS platformunda yer alan yapım, yayınlandığı günden bu yana hızla oyuncu kitlesini arttırmaya devam ediyor. Türkçe dil seçeneği ile ülkemizde de yayınlanan yapım, daha ön kayıtlardayken 1 milyon oyuncu barajını devirmişti. Yeteneklerinizi ve balıkçılık bilginizi sınayabileceğiniz yapımda oldukça gerçekçi grafikler ve zengin bir içerik yer almaktadır. Oyun içerisinde dünyayı dolaşacak ve en iyi balıkçı olabilmek için mücadele edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.