Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy XV Windows Edition İçin Demo Yayınlanacak

Square Enix yeni oyunu çıkmadan önce demosunu sunacak.

Bu sefer oyun dünyasının son dönemlerde pek göremediği bir sürprizden bahsedeceğiz. Square Enix bugün yaptığı duyuruyla Final Fantasy XV Windows Edition oyunu için ücretsiz bir demo sürümü yayınlanacağını açıkladı. Final Fantasy XV Windows Edition’ın bu demosu resmi çıkışın öncesinde yayınlanacak ve oyunun ilk bölümü yer alacak. Demo sürümde oyuncuların eğitim ve açılış bölümlerini tamamen keşfetme şansı olacak.

Final fantasy xv windows edition icin demo yayinlanacak 1

Square Enix bu haberle sevindirirken, Final Fantasy XV Windows Edition için daha önce de benchmark aracı yayınlanmıştı ve bazı garip takılma sorunları hariç oyun son derece sorunsuz çalışıyordu. Yeni Final Fantasy XV PC sürümü hem 4K, hem de 8K ekran çözünürlüklerini destekleyecek. Aynı zamanda HDR10 ile Dolby Atmos desteği de yer alacak.

Insomnia şehrine yolculuk edeceğimiz, Cerberus ve Omega gibi düşmanların karşımıza çıkacağı Final Fantasy XV Windows Edition’da bolca ana ve yan görev yer alacak. Ayrıca oyunda yeni birinci şahıs kamera açısı olacak ve oyuncular Final Fantasy XV Windows Edition’ı Noctis’in perspektifinden deneyimleyebilecek.

174 TL’den ön siparişle satılan Final Fantasy XV Windows Edition, 6 Mart tarihinde çıkış yapacak ve o zaman Steam üzerinden alabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.