Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy XV Episode Ardyn Yayınlandı!

Final Fantasy XV Episode Ardyn konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunuldu.

2016 yılının Kasım ayında PlayStation 4 ve Xbox One platformu için yayınlanan Final Fantasy XV, 2018 yılının Mart ayında ise Windows Edition sürümü ile bilgisayar oyuncularına sunuldu. Steam üzerinde lansmana çıkan yapım, bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirildi. Yapım bugün Episode Ardyn adında bir genişleme aldı.

Final Fantasy XV Episode Ardyn Yayınlandı 2

Konsol ve bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Final Fantasy XV, ücretsiz bir demosunu geçtiğimiz aylarda Steam üzerinden bilgisayar oyuncularına sunmuştu. Böylelikle oyuncular oyunu satın almadan sınırlı bir içerik eşliğinde oyunu değerlendirme fırsatı bulmuştu. Bugün yeni bir genişleme paketi alan yapım, oyuncularına yeni bir içerik sunmaya devam ediyor.

Steam üzerinden yayınlanan genişlemenin adı Episode Ardyn olarak duyurulurken, fiyat etiketi de 44.00 TL olarak belirlendi. Oyuncular bu yeni genişleme de Noctıs’ın en büyük düşmanı ile karşılaşacaklar. Ardyn Lucis Caelum’un karanlık masalına dalacağımız genişleme de gizemli geçmişi çevreleyen sırları çözeceğiz.

Birbirinden farklı fantastik yaratıkları etkisiz hale getirmeye çalıştığımız yapımda üstün yetenekli karakterimiz ile aksiyon dolu savaşlara dahil olmaya devam edeceğiz.

Konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına bugün sunulan Episode Ardyn adlı genişleme tüm cihazlar için şuan indirilebilir durumda yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.