Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Bugün Çıkış Yapıyor!

Final Fantasy XII'nin Playstation 4 için yeniden geliştirilmiş versiyonu, Final Fantasy XII: Zodiac Age bugün itibariyle çıkış yapıyor.

Square Enix tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Final Fantasy XII: The Zodiac Age, bugün itibariyle Playstation 4′e özel olarak piyasaya çıkıyor. 2006 yılında ilk defa Playstation 2 için piyasaya sürülen oyunun çok önemli yenilikler ile geleceğini hatırlatalım. Ivalice  topraklarına yeniden adım atmamızı sağlayacak olan oyun, içeriğe dair yeniliklerin yanında görsel açıdan da yüksek oranda yenilenmiş olacak. Bugün yayınlanan çıkış videosu ile oyundaki değişiklikleri görmek mümkün oluyor.

final fantasy zodiac age

İlk defa 2006 yılında yayınlandığı günden bugüne dek, hem donanımlar hem de oyun geliştirme teknolojileri büyük yol katettiler. Bu sebeple Final Fantasy XII’nin ne kadar çok iyileştirilmiş olacağını tahmin etmek hiç de zor değil.

Oyun, görsel açıdan büyük değişikliklere tabi tutulmuş. Oynanış açısından da yeni içerikler eklenmiş. Bunlardan en önemlisi de oyuna ismini veren Zodiac Age olarak öne çıkıyor.

Final Fantasy serisinin iflah olmaz bir hayranıysanız, Zodiac Age’e şans vermeye değer. Oyun, 149 Türk lirası fiyat etiketi ile PS Store’da yerini almış durumda. Aşağıdaki ekrandan çıkış fragmanını izleyebilirsiniz.

Final Fantasy XII The Zodiac Age - Launch Trailer [multi-language subs]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.