Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy VII Remake PS5’in Tam Gücünden Faydalanmayacak

Final Fantasy VII Remake'in yönetmeni Tetsuya Nomura Japon web sitesi Famitsu ile yaptığı röportajda, oyunun yalnızca ikinci bölümünün PlayStation 5'in teknolojik potansiyelini tam olarak kullanacağını belirtti.

En son State of Play sunumunda Sony, Final Fantasy VII Remake ‘in ilk bölümünün PlayStation 5’e entegre edilmiş altyazılı gelişmiş bir sürümle geleceğini duyurdu. 9. nesil konsol sürümü, diğer şeylerin yanı sıra iyileştirilmiş grafikler, bir fotoğraf modu ve dokunsal titreşimler için destek içerecek. Ancak oyunun yönetmeni Tetsuya Nomura, Japon web sitesi Famitsu ile yaptığı röportajda, yeni konsolun tüm özelliklerinin yalnızca oyunun bir sonraki bölümünde kullanılacağını söyledi.

Fotoğraf modu, Square Enix’in Kingdom Hearts III’tekinden, özellikle Re: Mind genişlemesinden çok daha basit olacak. Gelişmiş FF VII’de bir karakterin duruşunu veya yüz ifadesini değiştiremeyeceğiz ancak ekran görüntüsü alma seçeneği oyunun hemen hemen her noktasında mevcut olacak.

Final Fantasy VII Remake - PS5 Announcement Trailer

Dokunsal titreşimler ve surround sese gelince, geliştiriciye göre bunlar yalnızca bir sonraki yükseltmede kısmen kullanılacak. Tam potansiyelleri yalnızca şu anda geliştirilmekte olan ikinci bölümde gösterilecektir. Japon geliştiricinin sözleri, birkaç ay önce Sony Interactive Entertainment başkanı Jim Ryan tarafından söylenenlerle örtüşüyor.

Nomura ayrıca Video Games Chronicle için daha önceki bir röportajında söylediğini doğruladı ve Square Enix’te kreatif direktör pozisyonunu aldığı için FF VII Remake’in bir sonraki bölümünde yönetmenlik görevinden istifa ettiğini söyledi. Yeni görevi, tüm Final Fantasy VII projelerini, özellikle de duyurulan iki mobil oyunu, yani FF VII: The First Soldier ve FF VII Ever Crisis’i denetlemek olacak.

Final Fantasy 7 Remake

Final Fantasy VII Remake: Intergrade, PlayStation 4 sürümü için ücretsiz yükseltme seçeneğiyle birlikte 10 Haziran 2021‘de PS5’e çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.