Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Figment Ve Tormentor Punisher Haftaya Epic Store’da Bedava Olacak

Epic Store'un sıradaki ücretsiz oyunları Figment ve Tormentor Punisher olacak.

Bugün The Stanley Parable ve Watch Dogs’u ücretsiz olarak bilgisayar platformu oyuncularına ücretsiz olarak dağıtmaya başlayan Epic Store haftaya birbirinden güzel iki oyunu daha ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunacak.

Figment Ve Tormentor Punisher Haftaya Epic Store’da Bedava Olacak 2

Oyuncular tarafından merakla beklenen ve adeta saatler sayılan Ubisoft oyunu Watch Dogs nihayet Epic Store üzerinde bedava oldu. Düzenli olarak her hafta çeşitli oyunları kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtan Epic Store şu sıralar Watch Dogs ve The Stanley Parable isimli oyunları ücretsiz olarak dağıtıyor.

Belirtilen oyunların ücretsiz olması ile birlikte önümüzdeki hafta dağıtılacak olan diğer ücretsiz oyunların isimleri de belli oldu. Steam üzerinde 15.00 TL olan Tormentor Punisher ve Steam’de 31.00 TL olan Figment 26 Mart’ta Epic Store’da bedava olacak. Bilgisayar platformu oyuncuları 26 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında Figment ve Tormentor Punisher’ı ücretsiz olarak Epic kütüphanelerine ekleyebilecek, sonsuza dek 46.00 TL’lik bu iki oyuna sahip olabilecekler.

Figment bulmacalarla dolu bir macera oyunu olarak Türkçe dil eşliğinde oynanmaya devam ederken, Tormentor Punisher düşük bir kitleye hitap etmeye devam ediyor.

Tormentor X Punisher Launch Trailer

Figment - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.