Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 21’in Yeni Yayınlanan Fragmanında Kariyer Moduna Dair Bilgiler Verildi

EA Sports FIFA 21'in Kariyer modunu anlatan yeni bir video yayınladı. Kariyer modunda daha önceki oyunlarda bulunmayan birkaç yeni özellik var.

EA Sports, FIFA 21 için yeni bir fragman yayınladı. Geliştirici bu sefer yayınladığı fragmanda oyuncuların sevdiği bir mod olan Kariyer moduna dair yeni bilgiler verdi. Kariyer modu artık Interactive Match Sim adında yeni bir özellik sunacak. Bu yeni özellikle ile birlikte oyuncular, oyuncularını istedikleri zaman maça girip çıkmasını sağlayabilecekler. Daha önceki kariyer modlarında oyunu simüle ettiğinizde oyuna ilk 11’e hangi oyuncuları alırsanız oyun otomatik olarak kendisi oyuncuları değiştiriyordu ancak bu mod ile simülasyon esnasında oyuncuları değiştirebileceksiniz.

FIFA 21in Yeni Yayınlanan Fragmanında Kariyer Moduna Dair Bilgiler Verildi

Etkileşimli Maç Simülatörü, oyuncu performansınız ve ruh haliniz de dahil olmak üzere beklediğiniz tüm istatistiklere sahiptir ve bu, kimin dinlenmeye ihtiyacı olduğuna dair iyi bir göstergedir. Dinlenmeden bahsetmişken, FIFA 21’in Kariyer Modu, yeni Sharpness özelliği sayesinde kadronuzun bireysel performans seviyesi hakkında size daha fazla fikir verecek.

Ek olarak, takımlar, mevcut oyuncuları yeni pozisyonlar oynamak için eğiterek, takviyelerden tasarruf etmenize yardımcı olacak şekilde ince ayarlanabilir. Her ne kadar yönetim arayüzü Football Manager’ın arayüzüne benzese de FIFA’nın kendine has bir tarzı var.

Yayınlanmış olan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

FIFA 21 | Official Career Mode Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.