Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 20 İngiltere Satış Listesinde Yine Zirvede!

İngiltere satış listesi yine rekabet dolu.

Birbirinden farklı oyunların lansmana çıkmaya devam ettiği şu günlerde satış listelerindeki rekabette gözler önüne seriliyor. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi FIFA 20 İngiltere satış listesinde zirvede yer alıyor.

FIFA 20 İngiltere Satış Listesinde Yine Zirvede 2

İngiltere’de yeni oyunlara olan ilgi artmaya devam ederken bu durum haftalık satış listelerine de yansıyor. 24 Eylül 2019’da hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulan FIFA 20 yayınlanmasından kısa süre sonra İtalya, İngiltere gibi ülkelerin haftalık satış listelerinde zirvede yer aldı. Yeni gelen bilgilere göre de yapım geçen hafta İngiltere’nin en çok satan oyunu olmuş.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre FIFA 20 geçtiğimiz hafta İngiltere’nin en çok satan oyunu olmuş. Listenin zirvesinde yer alıyormuş. FFA 20’yi ikinci sırada takip eden oyun ise Switch platformu için lansmana çıkan Mario Kart 8 Deluxe olmuş. İngiltere’de deli gibi satan her iki oyun zirve için haftalardır adeta kapışıyor.

Yayınlanan listenin üçüncü sırasında ise Ubisoft imzalı Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint yer alıyor. 4 Ekim’de lansmana çıkan yapım hızla satış rakamlarını artırmaya devam ediyor.

İngiltere Satış Listesi

  1. FIFA 2020
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
  4. The Witcher III: Wild Hunt GOTY Edition
  5. Ring Fit Adventure
  6. Minecraft (Switch Edition)
  7. Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
  8. The Legend of Zelda: Link’s Awakening
  9. Grand Theft Auto V
  10. Borderlands 3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.