Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 18, Bugün Bazı Bilgisayarlara İndirilemedi!

FIFA 18 bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlandı. Ancak bazı bilgisayar kullanıcıları oyunu bir türlü indiremedi.

Aylardır oyun severler tarafından beklenen FIFA 18, bugün PC, Xbox One ve PlayStation 4 için yayınlandı. Geçtiğimiz haftalar da beta sürüm ile oyun severler’in beklentisini karşılamıştı.

FIFA 18 Bugün Bazı Bilgisayarlara İndirilemedi 3

Geliştirici koltuğunda Electronic Arts’ın bulunduğu FIFA 18, bugün adeta bomba gibi bir çıkış yaptı. Aylardır beklenen oyun olan FIFA dün başlayan geri sayımdan sonra nihayet bugün Xbox One, PC ve PlayStation 4 için çıkış yaptı.

Tamamen Türkçe olan ve içerisinde Süper Lig’i de bulunduran FIFA 18 ,Türk oyuncular tarafından da ilgiyle takip edilmişti. TFF ile yapılan özel anlaşma gereği Türk Milli takımını ve Süper Lig’i lisanslı olarak içerisinde bulunduran EA Sports Türk oyun severler tarafından tam puan aldı.

Dediğimiz gibi FIFA 18 bugün satışlara açılmıştı. Origin resmi sayfasından satışlarına başlayan FIFA 18, bazı oyun severler tarafından bugün bilgisayarlarına indirilemedi. Oyun severler FIFA 18’i indirmek için Origin hesaplarına girdiklerinde şöyle bir hata ile karşılaştı: “Üzgünüz, Origin oyunu indiremedi. Lütfen internet bağlantınızı kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyin”

FIFA 18 Bugün Bazı Bilgisayarlara İndirilemedi 2

Bu hata ile karşılaşan oyun severler kısa süreli bir şok geçirdiler. Durumun farkına varan EA Sports hemen problemin ortadan kalkması için çalışmalara başladı ve sorunu en kısa sürede çözeceği yönünde kısa bir açıklama yaptı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.