Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fear the Wolves’in Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Fear the Wolves'in yeni resimleri ortaya çıktı.

Vostok Games tarafından geliştirilen ve şu sıralar sık sık gündemde kendine yer bulan Fear the Wolves, bugün de yeni ekran görüntülerini oyuncularla paylaştı.

Fear the Wolves’in Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2

Günümüzdeki Battle Royale oyunları ile oldukça benzer özelliklere sahip olacak olan Fear the Wolves, ne zaman oyun dünyasının karşısına çıkacak bilinmiyor. Vostok Games tarafından geliştirilen yapım, hayatta kalma temalı olacak. PUBG, Stalker ve Survarium tarzında bir yapıya sahip olacak olan yapımda, kaliteli grafikler eşliğinde enfes çatışmalara katılacağız. Sürükleyici yapısı ile dikkatleri üzerine çekecek olan oyun, bilgisayar platformunda oyunculara alışılmışın dışında içerikler sunacak. Oyun içerisinde çok sayıda fantastik yaratıkta oyunculara sunulacak. Bu yaratılar arasında devasa kurtlar ilk sırada yer alacak. Buna ek olarak tek bir haritada 100 farklı oyuncu yer alacak. Bu oyuncular dünyanın dört bir yanından ortak sunucularla buluşacaklar.

Kendine has silah modellerine sahip olan oyun, karanlıklarla dolu atmosferi ile oyunculara gerilim yüklü sahneler sunuyor. Fear the Wolves’in ne zaman yayınlanacağı şuan için bilinmiyor. Önümüzdeki ay içerisinde düzenlenecek olan E3 2018’de Fear the Wolves’in çıkış tarihi ve içeriği oyun severler ile paylaşılacak.

E3 2018‘le ilgili tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Fear the Wolves’in Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3

Fear the Wolves’in Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4

Fear the Wolves’in Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5

Fear the Wolves’in Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.