Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Farming Simulator 2019 Ve Tomb Raider, Stadia Pro’nun Aralık Oyunları Arasına Katıldı!

Stadia'nın Aralık oyunları belli oldu.

19 Kasım 2019’dan bu yana konsol, mobil ve bilgisayar platformunda kullanılmaya devam edilen Google Stadia geçtiğimiz haftaya kadar mobil platformda 175.000 fazla kez indirilmiş ve büyük bir ilgiyle karşılanmıştı.

Farming Simulator 2019 Ve Tomb Raider Stadia Pro’nun Aralık Oyunları Arasına Katıldı 2

Bulut tabanlı oyun sistemi olarak duyurulan Google Stadia, 19 Kasım’da oyuncuların erişimine açıldı. Bünyesinde 22 farklı oyun ile oyuncuların karşısına çıkan yapım, şu sıralar da birbirinden farklı oyunlar almaya devam ediyor. En son Destiny 2: The Collection ve Samurai Showdown’ı oyunculara sunan Stadia bugün iki yeni oyunu daha bünyesine kattığını duyurmuş.

PC Games N’in haberine göre Google, Stadia Pro için iki yeni oyun duyurmuş. Aralık ayı oyunları olarak duyurulan iki yeni isim Farming Simulator 2019 ve Tomb Raider olarak belirlenmiş. Destiny 2 performansı ile oyuncuların beğenisini kazanan Stadia, geçtiğimiz hafta Red Dead Redemption 2 ile de tepkileri üzerine çekmişti.

1 Aralık Pazar günü erişilebilir olacak olan oyunlar dünyanın farklı noktalarındaki Stadia kullanıcılarının beğenisine sunulacak. İlerleyen aylarda Stadia yelpazesine yeni oyunlar gelmeye devam edecek.

Farming Simulator 19 - Official Stadia Connect Trailer

Google Stadia: Mortal Kombat, Destiny 2, and Tomb Raider Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.