Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Farming Simulator 19’un İlk DLC Paketi Anderson Group Equipment 26 Mart’ta Yayınlanacak!

Farming Simulator 19'un ilk genişleme paketi duyuruldu.

Yıllardır bilgisayar ve konsol oyuncularına ek olarak mobil platformda da çiftçilik deneyimi sunan Farming Simulator serisi, 2019 modeli ile günümüzün en gerçekçi çiftçilik oyunu olma özelliği taşıyor. Zengin içeriği ve detaylı grafikleri ile bizleri gerçek bir dünyada gerçek bir çiftçi olmaya götüren yapım, yeni genişleme paketi olan Anderson Group Equipment’i 26 Mart’ta tüm platformlarda oyuncularına sunacak.

Farming Simulator 19’un İlk DLC Paketi Anderson Group Equipment 26 Mart’ta Yayınlanacak 2

Giants Software tarafından yıllardır geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından hem konsol hem de bilgisayar platformunda yayınlanan Farming Simulator 19, ilk büyük genişleme müjdesini verdi. Oyuna yeni ekipmanlar ve içerikler ekleyecek olan yeni genişlemenin adı Anderson Group Equipment olarak adlandırılırken Steam topluluk sayfasında da genişlemenin tanıtım fragmanı oyuncular ile paylaşıldı. Oyuna yeni içerikler ve çeşitli donanımlar getirecek olan genişleme paketi 26 Mart itibari ile PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncularına sunulacak.

20 Kasım 2018’de konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanan yapım, 26 Mart’ta alacağı bu genişleme ile oyunculara ilk büyük ve ücretli genişlemesini sunmuş olacak. Saman balyalarına odaklı bir paket olacak olan Anderson Group Equipment, yeni bir tarım aracını da oyunculara sunacak.

Farming Simulator 19 | Anderson Group DLC Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.