Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Farm Frenzy PRO: Happy Village near Big Town Android Platformunda Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Google Play'de 4.59 TL olan Farm Frenzy PRO: Happy Village near Big Town kısa süreliğine mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunuluyor.

Farming Club tarafından geliştirilen ve yayınlanan çiftçilik oyunu Farm Frenzy PRO: Happy Village near Big Town kısa bir süreliğine Google Play’de ücretsiz oldu.

Farm Frenzy PRO Happy Village near Big Town Android Platformunda Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu 2

Günümüzdeki çiftçilik simülasyonlarından bir tanesi olan Farm Frenzy PRO: Happy Village near Big Town Google Play’de 4.59 TL gibi bir fiyat etiketine sahipti. Facebook’taki Farmville tarzı bir yapıya sahip olan oyunda tarlaları ekiyor, sebzeleri ve meyveleri topuyor, hayvanları besleyebiliyoruz. Mobil platformda oyunculara gerçek bir çiftçilik simülasyonu sunan Farm Frenzy PRO: Happy Village near Big Town’da üretebilir ve ürettiklerini de satabilirsiniz.

Daha önceki çiftçilik oyunlarında oyuncular sıradan tarla tapan işlerini yapıyordu. Bu oyunda ise oyuncular kendilerine verilen alan da dilediği gibi üretim yapabiliyor ve çiftlik içerisindeki dükkanın da müşterilerine yüz yüze satabiliyorlar. Oldukça renkli görsellere sahip olan oyunda çiftliğinizi de kendi zevkinize göre dizayn edebilirsiniz. Çeşitli görevlerin ve 100’ün üzerinde seviyenin yer aldığı oyunda binalar inşa edebilir ve hayvanlar besleyebilirsiniz. Farm Frenzy PRO: Happy Village near Big Town kısa bir süreliğine 4.59 TL yerine ücretsiz olarak oyun severlere sunuluyor. Oyun ne zamana kadar ücretsiz olacak bilinmiyor.

Farm Frenzy PRO Happy Village near Big Town Android Platformunda Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu 3

Özellikler

  • Çeşitli görevler
  • 100’den fazla seviye
  • Zengin içerik
  • Kaliteli grafikler
  • Seslendirme

Dilerseniz oyunu buradan Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.