Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Far Cry 5’in Mars DLC’sine Ait Oynanış Videosu Yayınlandı!

Far Cry 5'in yeni DLC'si etkileyici görünüyor.

Konsol ve bilgisayar platformunda tutkuyla oynanan Far Cry 5, serinin en iyi oyunu olarak 27 Mart 2018’de yayınlandı.

Far Cry 5’in Mars DLC’sine Ait Oynanış Videosu Yayınlandı 2

17 Temmuz’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu oyuncularına sunulacak olan Lost on Mars, oyunculara zengin ve geniş bir içerik sunacak. Yeni DLC’de gelişmiş ve fantastik yaratıklar ile karşı karşıya gelecek ve onları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Yeni genişleme paketi ile oyunculara benzersiz silah modelleri ve patlayıcılar sunuyor. Oyuncular etkisiz hale getirdikleri yaratıkları hayvanlara dönüştürebilecek ve daha keyifli vakit geçirebilecekler. Uzayı istila etmeye çalışan yaratıklarla mücadele ederek onları durduracak ve insan ırkına zarar vermelerinin önüne geçeceğiz.

Uzaylı istilasına karşı hareketli dakikalar yaşayacağımız yapım da zorlu mücadelelere dahil olacak ve farklı bir aksiyon atmosferine giriş yapacağız. Oyundaki içeriği ve aksiyon seviyesini artıracak olan Lost on Mars, son yayınlanan oynanış videosu ile de oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Yeni içerik paketi Season Pass üyelerine tamamen ücretsiz olacak.

Far Cry 5, Steam’de 209.00 TL gibi bir fiyat ile satılıyor. Oyuna gelecek olan Lost on Mars genişleme paketi, oyuncuları uzayın derinliklerine götürerek birbirinden farklı yaratıklar ile karşı karşıya getiriyor.

Lost on Mars genişlemesinin oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Far Cry 5: Space Weapons, Arachnids, and Exploding Farm Animals | Lost on Mars News | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.