Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Far Cry 5’in Hours of Darkness DLC’si 5 Haziran’da Yayınlanacak!

Far Cry 5'in Hours of Darkness DLC'si 5 Haziran'da yayınlanacak.

27 Mart’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapan Far Cry 5, yayınlandığı günden bu yana satış listelerinden hiç eksik olmadı.

Far Cry 5’in Hours of Darkness DLC’si 5 Haziran’da Yayınlanacak 2

Geçtiğimiz haftayı da en çok satanlar arasında beşinci sırada kapan başarılı oyun, geçtiğimiz günlerde yeni DLC alacağı konusunda bizlere ipuçları vermişti. Bugün gelen bilgiler ile ilk DLC’nin adı ve ne zaman yayınlanacağı oyuncularla paylaşıldı. Aksiyon macera oyunları arasında oldukça popüler bir konuma yerleşen yapım, dün YouTube’da yayınladığı bir fragman ile yeni DLC’sini duyurmuş oldu. Hours of Darkness adında karşımıza çıkacak olan genişleme paketi, 5 Haziran’da tüm platformlardaki oyunculara sunulacak.

Yayınlanan Hours of Darkness fragmanından söz edecek olursak, bizleri gerilim yüklü sahnelerin beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Oyun içerisindeki hikayenin devamı niteliğinde olan genişleme paketi, esrarengiz olayları da beraberinde getirecek. Bir helikopter kazasıyla değişecek olan atmosfer, daha sonrasında rehin alınmaların yaşandığı acımasız düşmanların ortaya çıktığı bir hal alacak. Oyunun gerçekçiliğini destekleyecek olan genişleme paketi beraberinde birçok yeniliği de oyunculara sunacak.

Milyonlarca oyuncunun oynadığı Far Cry 5, yeni DLC’si ile satış rakamlarını artıracak gibi görünüyor. Hours of Darkness genişlemesi 5 Haziran’da karşımızda olacak.

Far Cry 5: Hours of Darkness Teaser Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.