Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76’nın Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Fallout 76 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni güncelleme olan Update 22 ile oyuna birçok yenilik gelirken Daily Ops etkinliği de başlamış oldu.

Bethesda tarafından yayınlanan Fallout 76 için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Update 22 olarak geçen bu yeni güncellemenin bilgisayarda ki dosya boyutu 25GB civarlarında. Geçtiğimiz günlerde haberini de yaptığımız üzere Bethesda tarafından duyurulan Daily Ops özelliği bu güncelleme ile oyuna gelmiş olacak. Ayrıca yeni güncelleme ile birlikte yaratık seviyeleri dinamik olarak karakter seviyelerine daha yakın olacak şekilde eşitleniyor.

Fallout 76nin Yeni Guncellemesi Yayinlandi

Fallout 76 için yayınlanmış olan Update 22’nin Bethesda Launcher’da ki dosya boyutu 23.3GB, Steam’de 27.5GB ve son olarak Microsoft Mağazasında ki dosya boyutu ise 37.8GB‘dır. Bu yama ile birlikte oyunda bulunan bazı hatalar giderilirken, optimizasyon da daha iyi bir hale getirildi. Örneğin, bazı oyuncular Pip-Boy’u kullanırken oyunlarının çökmesine neden olan bir hata alıyorlardı, bu güncelleme ile bu tarz çökme sorunlarına neden olan bir sorun giderildi.

Ayrıca bu yama ile birlikte oyunda bulunan yaratıkların seviyesine scale özelliği geliyor. Scale özelliği ile birlikte, birden fazla oyuncu aynı anda aynı yaratıkla karşılaşır ve daha sonra seviyesi daha yüksek bir oyuncu gelirse seviyesi daha yüksek olan oyuncular için yaratığı seviyesi yükselecek.

Bunun haricinde ayrıca grafik ve tasarım güncellemeleri de getiren yama’da Hızlı Seyahat özelliğini kullanmak ücretsiz oldu. Şimdi Fallout 76’ya sahip olan oyuncular, Steam, Bethesda Launcher veya Windows Mağazasını açtıklarında oyunun yeni güncellemesini indirebilirler.

Tüm yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.