Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76’nın 30 Dakikalık Oynanış Videosu!

Fallout 76'nın çıkışına haftalar kaldı.

Merakla beklenen Fallout 76 için artık sayılı günler kaldı. Aksiyon ve gerilim yüklü olacak olan oyun PC Gamer tarafından 30 dakika oynandı.

Fallout 76’nın 30 Dakikalık Oynanış Videosu 2

Aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Fallout 76, duyurulması ile birlikte oyuncuları oldukça meraklandırmıştı. Creation Engine oyun motoru tarafından geliştirilen yapım geçtiğimiz günlerde PC Gamer tarafından oynandı. Gerçek zamanlı olarak oyuncuları ortak bir çatı altında toplayan video zengin içeriğe de dikkat çekiyor. Oyunun gerçekçiliğinden söz etmek gerekirse videoda içeriklerin oldukça titiz bir çalışmanın eseri olarak geliştirildiği göze çarpıyor.

Oynanış mekanikleri ile Fallout 76 tatmin edici görünüyor. Ancak videodaki ses efektleri pek ilgi çekici olmasa da haritadaki bütün detaylara ulaşabilmek oldukça cezbedici görünüyor. Videodaki oynanışın PC değil de Xbox One’da olduğunu belirtelim. Oyun karakter oluşturma ile başlayacak ve oyuncular bazı öğeleri toplayarak oyuna başlayacaklar.

Oyun içerisinde yer alan vahşi hayvanlar yer yer bize saldıracaklar. Ayrıca oyundaki silah seçim menüsü de biraz CS:GO’yu andırır bir tasarıma sahip.

Fallout 76, 23 Ekim’de konsol ve bilgisayar platformu için çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.