Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76 Yarın Betaya Çıkacak!

Fallout 76 yarın 6 saat boyunca oynanacak.

Fallout 76’nın çıkışına artık 1 hafta kaldı. Aksiyon oyuncuları tarafından sabırsızlıkla beklenen yapım beta sürümler ile oynanabiliyor.

Fallout 76 Yarın Betaya Çıkacak 2

Yarın PC platformunda betaya çıkacak olan yapım tam 6 saat oynanabilecek. Bethesda’nın 2018 oyunlarından bir tanesi olarak sık sık gündemde kendine yer bulan yapım, konsol ve bilgisayar platformunda geniş kitlelere ulaşacak gibi görünüyor. Beta süreçleri ile konsol platformundaki oyuncuların beğenisini kazanan aksiyon oyunu 8 Kasım Perşembe günü PC platformunda beta olarak yeniden oynanabilecek.

Geçtiğimiz haftalarda Xbox One platformunda betaya çıkan oyun, konsol oyuncularının beğenisini kazanırken PC oyuncuları tarafından eleştirilmişti. PC platformundaki bağlantı kopma sorunları ve performans sorunları oyuncular tarafından eleştirilmişti. Bu eleştirilerin ardından Bethesda bir açıklama yapmış ve oyunun henüz beta aşamasında olduğunu, oyuncuların çeşitli hatalarla karşılaşabileceklerini belirtmişti.

Oyuncular beta sürümünü dilerlerse önceden indirebilirler. Yaklaşık 45 GB olan beta sürüm sınırlı bir içerik ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Beta süreci ön sipariş eden oyuncular için geçerli olacak. Oyunu satın almayan oyuncular betayı oynayamayacaklar.

Fallout 76’nın Steam’de satılmayacağınıda belirtelim.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.