Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76 Steel Reign Güncellemesi Test Serverlarında Yayınlandı

Fallout 76 Steel Reign güncellemesi artık oyunun test serverlarında oynanabilir oldu. Oyuncular yeni güncellemeyi deneyimleyebilir.

Bethesda, Fallout 76 için Steel Reign Güncellemesini PTS’de (Public Test Server) yayınladı. Bu güncelleme, Steel Dawn‘ın sonunda Brotherhood of Steel ile kaldığınız yerden devam eden Steel Reign görev serisiyle Fallout 76’ya yepyeni görevler getiriyor.

Fallout 76 Steel Reign

Steel Reign görevleri, Steel Dawn görev serisinin sonundaki oyunun canlı sürümünde “The Best Defense” görevini zaten tamamlamış 20’den fazla seviye karaktere açıktır. Uygun karakterler giriş yaptığında, “A Knight’s Penance” adlı bir görev, Kardeşlik hikayesine devam etmek için Fort Atlas’ta Russell Dorsey ile konuşmanıza yol açacaktır.

Alternatif olarak, mevcut karakterinizin görev ilerlemesi ne olursa olsun, Çelik Reign ile başlamak için Bethesda’nın PTS hesabınıza eklediği “Görevler” adlı önceden hazırlanmış karakteri kullanabilirsiniz. Bu seçenek yalnızca PTS’de mevcuttur ve güncelleme herkese açık olduğunda kullanılamaz.

Ayrıca, Steel Reign Güncellemesi yeni bir satıcı olan Miranda’yı da ekliyor. Sadece bu değil, Bethesda ayrıca Efsanevi Üretim sistemini de ekledi. Oyuncular bu sistemi normal eşyaları efsanevi eşyalara dönüştürmek için kullanabilirler. Dahası, mevcut efsanevi öğelerinin özelliklerini yeniden sunabilir ve hatta yıldız derecelendirmelerini yükseltebilir veya düşürebilirler.

Fallout 76 Steel Reign güncellemesi Locked and Loaded’ın ardından oyuna gelecek olan sekizinci büyük güncellemedir. Steel Dawn’da tanıtılan Brotherhood of Steel hikayesinin sonucunun yanı sıra efsanevi öğeler üretme sistemi ve efsanevi güç zırhının tanıtımını içeriyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.