Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76, Çevrimiçi Hayatta Kalma Oyunu Olabilir!

Fallout 76, online hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkabilir.

Günlerdir Bethesda Twitter üzerinden çeşitli paylaşımlar yapıyordu. Bizler bu paylaşımların Fallout 6’yı işaret ettiğini düşünmeye başlarken, ünlü firma herkesi şaşırttı.

Fallout 76 Çevrimiçi Hayatta Kalma Oyunu Olabilir 2

Dün Bethesda sürpriz bir paylaşım yaparak yeni oyununu oyun dünyası ile paylaştı. Fallout serisi ile inanılmaz bir başarı elde eden Bethesda, dün YouTube üzerinden yayınladığı fragman ile yeni oyununu duyurmuş oldu. Herkes günlerdir yapılan paylaşımların yeni oyuna ait olduğunu tahmin ediyordu. İnternette Fallout 6 çalkantısı yer alırken, Bethesda paylaşımı ile herkesi ters köşe yaptı. Fallout 76 olarak duyurulan oyun, bugün yeni bir iddia ile de gündeme geldi.

İnternete düşen iddialara göre Fallout 76, DayZ ve Rust tarzında bir oyun olacakmış. Gerçek zamanlı olarak oynanması beklenen yapım, hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkacakmış. Buna ek olarak oyun içerisinde çok sayıda görev oyunculara sunulacak ve çeşitli karakterler de oyunda yer alacakmış. Şuan PC Gamer ve VG247’de de yer bulan bu haber, oyun dünyası tarafından mercek altına alınmış durumda. E3 2018’e kadar herhangi bir bilgi açıklamayacak olan Bethesda, E3 2018’de oyun hakkında çeşitli bilgileri oyuncularla paylaşacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.