Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76 Bugün Aldığı Güncelleme İle 150 Hatayı Ortadan Kaldırıyor!

Fallout 76 yeni güncellemesi ile hataları ortadan kaldırıyor.

Oyun dünyasını kasıp kavuran isimlerden birisi olan Fallout 76 şu sıralar satışlarına devam ederken oyunla ilgili güncelleme haberi geldi.

Fallout 76 Bugün Aldığı Güncelleme İle 150 Hatayı Ortadan Kaldırıyor 2

Çeşitli sızıntılar ile ortaya çıkan Fallout 76 çok geçmeden dünya çapında bir popülarite kazandı. Konsol ve bilgisayar platformunda oynanan yapım bugün güncelleme haberi ile gündeme geldi. Altchar’ın yapmış olduğu habere göre oyuna bugün içerisinde gelen güncelleme ile oyundaki 150 hatanın tamamen ortadan kaldırıldığı belirtiliyor. Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Bethesda öğle saatlerinde yayınladığı yeni Fallout 76 yaması ile oyundaki genel zorlukları, görevleri ve daha birçok hatayla karşılaşılan içerikleri elden geçirmiş.

Hatırlayacağınız üzere daha önce gelen güncelleme de oyuncular oyunun tamamı olan 48 GB’ı tekrar indirmek zorunda kalmıştı. Bu güncelleme ile böyle bir sorunla karşılaşılmayacağı ifade ediliyor. Diğer güncellemelerde olduğu gibi bugün ki güncelleme de önce bilgisayar oyuncularına sunuldu.

14 Ocak 2019’da yayınlanması planlanan güncelleme daha kısa sürede tamamlandığı için Bethesda bugün yayınlamaya karar vermiş. Geçtiğimiz günlerde oyun için duyurulan yeni PvP modu ve yeni içerikler bugün yayınlanan güncelleme içerisinde yer almayacak. Bugün yayınlanan güncelleme sadece oyunda yer alan 150 hatayı kaldırmaya yönelik olacak.

Güncelleme önümüzdeki hafta konsollar için de yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.