Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 4’ün Miami DLC’si Oyuna Kum ve Güneş Getiriyor!

Fallout 4'ün yeni DLC'si çarpıcı özelliklere sahip.

2015 yılından bu yana milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Fallout, yeni güncellemesi ile oyunculara Miami şehrini sunuyor.

Fallout 4’ün Miami DLC’si Oyuna Kum ve Güneş Getiriyor 2

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Miami DLC ile oyunculara kum ve güneş sunuluyor. Oyunun Miami DLC’sinin tanıtımı için dün yeni bir fragman da paylaşıldı. Fragmanda güneşin batışı ve akşam karanlığında şehrin nasıl göründüğüne dikkat çekildi. Oyunun Miami şehrinde Klasik bir Will Smith şarkısına da yer verildi. Kıyamet sonrasını konu alan genişleme paketi Florida’da neler olup bittiğini de oyunculara sunuyor. Fallout 4’de yer alan bütün şehirlerde olduğu gibi Miami’de de birbirinden tehlikeli yaratıklar ve canavarlar bulunuyor.

Yeni harita da tuhaf silah modellerinin yanı sıra yerel radyo istasyonları ve asit tabancaları da bulunuyor. Oyun içerisinde mutanları vururken, Küba melodileri dinleyebilir ve aksiyon dolu bu şehirde gerilimi farklı bir boyutta tadabilirsiniz.  Oyuna gelen yeni şehir, farklı bölgeler ile karşımıza çıkmaktadır. Şehir içerisinde çok sayıda kumarhane, otel, alışveriş merkezi, sanayi bölgesi ve golf sahaları bulunuyor. Oyuncular belirtilen bu bölgelerde birbirinden farklı tehlikeler ile karşı karşıya gelecek ve hayatta kalmaya çalışacağız.

DLC hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Fallout 4’ün Miami DLC’si Oyuna Kum ve Güneş Getiriyor 3

Fallout 4’ün Miami DLC’si Oyuna Kum ve Güneş Getiriyor 4

Fallout 4’ün Miami DLC’si Oyuna Kum ve Güneş Getiriyor 5

Fallout 4’ün Miami DLC’si Oyuna Kum ve Güneş Getiriyor 6

Fallout 4’ün Miami DLC’si Oyuna Kum ve Güneş Getiriyor 7

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.