Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fall Guys Yeni Özel Amazon Prime Kostümünü Aldı

Prime Gaming üyeleri, bu ay ücretsiz Fall Guys Slushie Bear görünümünün yanı sıra 6500 Kudos kazanabilirler. Daha fazla ücretsiz Fall Guys içeriği de yolda.

Amazon Prime Gaming‘in aboneler için sunduğu en son avantaj, Fall Guys için sevimli ve yeni bir görünüm olarak geliyor. Bu özel hediyeyi yakalamak, Prime Gaming erişimini içeren bir Amazon Prime hesabına kaydolmak kadar basit. Aboneler geçen ay başka bir Prime Gaming’e özel Fall Guys hediyesi aldı, bu yüzden kesinlikle incelemeye değer.

Fall Guys Ski Fall

Eskiden Twitch Prime olarak bilinen Prime Gaming, Amazon Prime hizmetleriyle birlikte gelir ve harika bir avantaj koleksiyonuyla birlikte gelir. Aylık 8 TL karşılığında, aboneler yalnızca kostümler ve silahlar gibi özel oyun ganimetleri değil, aynı zamanda bir avuç ücretsiz aylık PC oyunu da alırlar. Ayrıca, Amazon ve Twitch arasındaki anlaşma, Twitch kullanıcılarının her ay ücretsiz bir Twitch kanal aboneliği ve özel ifadeler, sohbet renkleri ve üyelere özel bir taç sohbet rozeti alacağı anlamına geliyor. Destiny 2’deki tüm yıl boyunca ücretsiz egzotik teçhizat gibi bazı hediyeler oldukça cömert.

Prime Gaming‘in en son Fall Guys hediyesi, oyuncuları mutlu bir kutup ayısına dönüştüren pembe ve mavi pastel Slushie Bear görünümü içeriyor. Ayrıca pakette, kostümler, renkler ve desenler gibi öğeleri satın almak için kullanılabilecek Fall Guys’ın oyun içi para birimi olan 6500 Kudos bulunur. Bu Prime Gaming teklifi 15 Şubat’ta sona eriyor. Ancak daha fazla oyun içi içeriğin en az Mayıs 2021’e kadar her ay yayınlanması planlanıyor. Aboneler, gelecekteki ödüller hakkında daha fazla bilgi için Fall Guys Prime Gaming sayfasına göz atmalıdır.

Ayrıca şu anda devam eden diğer oyunlar için içerik hediyeleri de var. Apex Legends oyuncuları 17 Şubat’a kadar ücretsiz Queen of Hearts temalı Wraith görünümü alabiliyor. League of Legends 4 Şubat’a kadar iki gizemli görünüm parçasına sahip olabilir. Prime Gaming, Ağustos’ta başlayan aylık Roblox hediyelerinin de ortasında ve Mart 2021’e kadar devam edecek. Şu anda oyuncular bir dizi buz kanadı takabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Barış

    Fall guus oynamak istiyorum

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.