Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fall Guys PS Plus’ın En Çok İndirilen Oyunu Oldu

Fall Guys oyunu PlayStation Plus’ın en çok indirilen oyunu oldu.

Son günlerin en çok konuşulan oyunlarından birisi olan ve yakında mobil cihazlara da gelecek olan Fall Guys, PlayStation Plus’ın en çok indirilen oyunu oldu.

fall guys ps plusin en cok indirilen oyunu oldu 2

Mediatonic tarafından geliştirilen Fall Guys : Ultimate Knockout oyunu şubat ayında satışa sunulmuştu. İlk olarak E3 2018 etkinliğinde duyurulan oyun satışa sunulduktan sonra büyük bir ilgi gördü. Bugünlerde dünyanın en çok oynanan oyunlarından birisi olan Fall Guys oyunu oyuncular tarafından da büyük bir ilgi ile oynanıyor.

Geliştiricilerinin bu denli büyük bir ilgi ile karşılaşacağı bilinmez ancak Fall Guys : Ultimate Knockout oyunu etkileyici bir rekor kırdı. Fall Guys oyunu, PlayStation 4’ün PlayStation Plus abonelik servisinin en çok indirilen oyunlarından birisi oldu. PlayStation bu haberi Twitter hesabı üzerinden geliştiricileri tebrik ederek verdi.

Fall Guys Oyunu Mobile Geliyor

Çin merkezli eğlence şirketi olan Bilibili, oyunun mobil sürümünün Çin dağıtımı için anlaşma sağlandığını duyurdu. Bu anlaşma ile birlikte oyunun mobil platformlara da geleceği resmen doğrulandı.

Fall Guys oyununun mobil sürümü şimdilik sadece Çin için doğrulandı. Diğer ülkelerde ise oyunun yapımcısı olan Devolver Digital ya da MediaTonic tarafından bir açıklama yapılmadı. Oyunun Çin pazarında çıkmasıyla birlikte kısa süre içerisinde diğer ülkelere de geleceği düşünülüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.