Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fall Guys 4. Sezon İçin Yeni Bir Seviye Açıklandı

Merakla beklenen Fall Guys 4. Sezon bilimkurgu temasına sahip olacak ve “Fall Guys 4041” olarak adlandırılacak. Bugün itibarıyla yeni sezonla gelecek yedi seviyeden birinin Skyline Stumble olduğu ortaya çıktı.

İlk üç sezonu ile büyük beğeni toplayan ve hayran kitlesini daha da genişleten Fall Guys 4. Sezon ile oyunculara bambaşka bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Yeni sezon bilim kurgu temasına sahip olacak ve Fall Guys 4041 olarak adlandırılacak. Dördüncü sezon ile gelecek yedi seviyeden biri bugün itibarıyla ortaya çıktı: Skyline Stumble.

Skyline Stumble, “Chonky Buttons” ve “Spicy Light Swingers” olarak adlandırılan kuvvet alanları ve düşük yerçekimi bölgelerini içeren 60 oyunculu bir harita olacak. Fall Guys 4. Sezon, köpekbalığı, disko topu ve bolca uzay teması içeren yeni kostümler içerecek.

Fall Guys 4. sezon

Devolver Digital Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan çevrimiçi çok oyunculu video oyunu Fall Guys, ilk olarak 31 Temmuz 2020’de piyasaya sürüldü. Wipeout ve Ninja Warrior gibi televizyonda yayınlanan spor eğlence programlarından büyük ölçüde ilham alan yapım, 48 saat içerisinde 2 milyondan fazla satın alma görerek müthiş bir başarıya imza attı. PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz olan Fall Guys, Steam’de ise 38 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Çevrimiçi 60 kişiye kadar birlikte oynanabilen oyunda, turlar ilerledikçe yoğunlaşan bir kaos ortamında ilerlemeye ve en son ayakta kalan kişi olarak zafere ulaşmaya çalışıyorsunuz. Fall Guys 4. Sezon çıkış tarihi, çift şöhret puanı etkinliğinin başlayacağı 15 Mart‘ta duyurulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.