Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Everreach: Project Eden 2019 Bitmeden Lansmana Çıkacak!

Everreach: Project Eden önümüzdeki haftalarda lansmana çıkacak.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen Everreach: Project Eden’ın çıkış tarihi belirsizliğini korumaya devam ederken oyun Steam üzerinde 2019’un son çeyreğinde yayınlanacağı ifade ediliyor.

Everreach Project Eden 2019 Bitmeden Lansmana Çıkacak 2

Duyurulduğu günden bu yana Steam üzerinde sergilenen ve ne zaman çıkış yapacağı konusunda net bir tarihin olmadığı oyun yıl bitmeden konsol ve bilgisayar oyuncularının beğenisine sunulacak. Tek oyunculu bir oynanışın yer alacağı yapım da fantastik bir yapı bizleri karşılayacak. Taktiksel savaşların yer alacağı yapımda 80’den fazla yükseltilebilir kişisel yetenekler yer alacak.

Dişi bir karakteri kontrol edeceğimiz oyunda dünya dışı görevlerde uzmanlaşmış olacak, yüksek eğitimli bir karakteri canlandıracağız. Galaksi üzerinde keşfedilen ilk yaşanabilir gezegen olan Eden’i araştıracağımız oyun da açık bir dünya eşliğinde karşımıza çıkan düşmanları etkisiz hale getirecek, eşsiz biyosferde dilediğimiz gibi dolaşabileceğiz.

WarCraft ve Star Trek gibi oyunların tasarımcılığını yapan Mai-Anh Tran tarafından tasarlanan Eden hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına hızlı bir oynanış sunacak.

Harita üzerinde çöller, ormanlar ve mağaralar gibi çeşitli eşsiz biyomlar yer alacak. Oyunda sadece İngilizce dil desteği olacak.

Everreach: Project Eden - Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.