Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EverQuest 18. Yaşını Yeniliklerle Kutluyor

EverQuest oyuncuları oyunun on sekizinci yaş günü çerçevesinde hediyelere ve sürprizlere doyacak.

EverQuest 16 Mart 2017’de on sekiz yaşına basıyor. Bunu oyuncularla birlikte kutlamak isteyen geliştirici ekip de şahane bir hediye güncellemesi yayınlayacağını duyurdu.

Everquest

2014 yılında oyuncuların geliştirici ekiple iş birliğine giderek yaratılmasına katkıda bulundukları iki görev, yenilenmiş halleriyle oyuna eklenecek. Yeni görevler olarak oyuna eklenecek eski görevlerin ismi Fippy’s Further Revenge ve Delving into Frostcrypt. Belki uzun zamandır EverQuest oynayan oyuncular bu isimleri hatırlayacaklardır.

Tsaph’s Day Off adıyla düzenlenecek özel doğum günü etkinliği kapsamında özel teleport nesnesi olan Zueria Slide’ı kullanmak mümkün olacak. Yeni teleport yöntemini kullanarak nereye gitmek istediğinizi seçebileceksiniz. Nektulos, Dreadlands, Skyfire, Stonebrunt, Great Divide ya da North Ro’ya gitmeniz mümkün olacak.

Special Celebratory Goods sekmesinden kazandığınız puanlar ve paralarla elde edebileceğiniz yeni nesneler de alabilirsiniz. Üstelik hepsine birden yetişmek için acele etmenize gerek yok. Çünkü 16 Mart’ta başlayacak olan yaş günü etkinliği 10 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecek.

Etkinliğin başlamasından itibaren, sunucu fark etmeksizin bütün oyuncular bonus deneyim puanları kazanmaya da başlayacak. 14. yaş gününden 17 yaş gününe dek düzenlenen bütün kutlama etkinlikleri de 16 Mart’tan itibaren açık olacak. Player Designed Missions, the Hate’s Fury Raid, the Plane of War Mission ve Gnome Race açık olacak etkinliklerden bazıları. İyi ki doğdun EverQuest!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.