Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EVE Echoes Mobil Platformda Ön Kayıtlara Açıldı!

EVE Echoes bazı ülkelerde açık beta olarak oynanmaya başlandı.

EVE Online’ın mobil sürümü olarak piyasaya sürülmeye hazırlanan EVE Echoes mobil platformda göründü. Bazı ülkelerde Android ve iOS platformlarında açık betaya çıkan yapım, ülkemiz oyuncuları için şuanda Google Play üzerinde ön kayıtlarda yer alıyor.

EVE Echoes Mobil Platformda Ön Kayıtlara Açıldı 2

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan uzay oyunu EVE Online mobil platformu da kasıp kavurmaya hazırlanıyor. EVE Online’ın uzay evrenini mobil platforma getirmeyi hedefleyen NerEase Games, EVE Echoes’i duyurmuştu. Android ve iOS platformlarında aynı içerikler ile oyuncuların beğenisine sunulacak olan yapım bazı ülkelerde açık beta olarak oynanmaya başlanırken ülkemiz için ise ön kayıtlara açılmış.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz detaylara göre EVE Echoes MMO oyunu olarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları bir araya getirecekmiş. Geçtiğimiz aylarda Alpha testine çıkış yaptığı ifade edilen yapım şuanda Avustralya, ABD, Kanada, Rusya, Güney Kore, Yeni Zelanda ve Avrupa’da açık beta olarak oynanıyormuş.

EVE Echoes, alternatif bir New Eden evreninde yer alan ve otantik Eve Online deneyimini mobil cihazlara getiren yepyeni bir bilim kurgu MMO oyunu olarak piyasaya sürülecek. Oyun içerisinde 100’den fazla eşsiz gemi yer alacak. Oyuncular geniş ve keşfedilebilir bir evren ile karşılaşacaklar.

Open Beta Trailer - Gameplay Footage | EVE Echoes

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.