Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Europa Universalis 4 Origins Ek Paketi Duyuruldu

Paradox Interactive, Europa Universalis IV'te birkaç Afrika ülkesi için yeni içerik ekleyecek Origins adlı bir genişleme ile üzerindeki kötü izlenimleri tersine çevirmeye çalışacak.

Europa Universalis 4 Origins genişletme paketi duyuruldu. Europa Universalis 4 için son felaket ek paketten sonra, Paradox Interactive kötü izlenimleri silme fırsatına sahip olacak.

Europa Universalis 4 Origins, 11 Kasım‘da çıkış yapacak ve adından da anlaşılacağı gibi, Afrika’da bulunan ülkelere odaklanacak.

Europa Universalis 4 Origins

Europa Universalis 4 Origins Neler Sunacak?

Europa Universalis 4 Origins, Mali, Songhai, Kongo, Etiyopya, Ajuran, Kilwa ve Monomotapa gibi ülkeler için görev ağaçlarını yenileyecek ve küçük ülkeler için birkaç görev ekleyecek.

Ayrıca Batı ve Doğu Afrika kültürleri, yeni birim ruhları ve Yahudi dininin genişlemesi temalı bir dizi yeni müzik olacak.

Ek paket ayrıca Beta İsrail‘in Etiyopyalı Yahudilerini de içerecek ve genel olarak Yahudi ulusları artık yeni tat etkinlikleriyle gelen dokuz dini özellik arasından seçim yapabilecek.

Tabii ki, oyun için yeni bir güncelleme de (1.32 sürümü) genişleme ile birlikte çıkış yapacak ancak birkaç ay önce yaşanan olayların zihnimizde canlanmasıyla, oyunun hayranları kesinlikle yeni güncellemeyi endişeyle bekliyor olacak.

Güncelleme ile ilgili henüz tüm ayrıntıları bilmiyoruz ancak geçen haftanın geliştirici günlüğü, güncellemeyle oyuna gelecek bazı yeni anıtları tanıttı ancak bunlardan yararlanmak için Leviathan genişlemesine ihtiyacınız olacak.

Europa Universalis IV: Origins - Announcement Trailer

Son on yılda Europa Universalis serisi, sadık bir hayran kitlesinin yanı sıra bilgisayar stratejisi türünün en önemli oyunları arasında bir yer edindi. Oyunun geliştirici ekibi olan Paradox Interactive Studio, serinin dördüncü bölümü için altı yıldan fazla çalıştı ve oyunun çıkışıyla hayranların ilgisini çekmeyi başardı.

Serinin önceki bölümleri tarafından belirlenen modeli takip eden Europa Universalis 4, oyuncunun belirli bir ülkenin yüzyıllar boyunca gelişimini kontrol eden bir lider rolünü üstlenmesini sağladı. Bu sefer, dünyanın her yerinden 250’den fazla millet arasından seçim yapabiliyorsunuz. Senaryoya bağlı olarak, oyun süresinin yaklaşık 400 yıla kadar sürdüğünü de söyleyelim.

Europa Universalis 4 Origins‘i 11 Kasım’dan itibaren buradan satın alabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.