Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ESRB Reytingi Cyberpunk 2077’nin Acımasız Görev Ayrıntılarını Ortaya Koyuyor

Cyberpunk 2077'nin ESRB reytingi ortaya çıkmaya başladı.

Cyberpunk 2077 için ESRB derecelendirme özetine göre, görevlerden birinde oyuncular ellerine ve ayaklarına çivi çakarak bir karaktere yardımcı olacaklar. Ancak geliştirici firma olan CD Projekt RED zaten oyunun yetişkinlere yönelik olduğunu söylemişti.

ESRB Reytingi Cyberpunk 2077nin Acımasız Görev Ayrıntılarını Ortaya Koyuyor 1

Cyberpunk 2077, Entertainment Software Rating Board’dan (ESRB) yetişkinlere yönelik derece için M aldı. Tabii ki, Avustralya derecelendirme panosu da oyunu +18 olarak derecelendirdiğinden ve bu projenin ağır temalardan ve acımasız içerikten kaçınmayacağını birkaç kez belirttiğinden, bu tamamen bekleniyordu.

ESRB üzerinde resmi derecelendirme özetle , bu içerik oyunda belli bir görevle ilgili bazı yeni bilgi ifşa ayrıntılı olarak açıklanmıştır. Açıklama, bu görev sırasında oyuncuların eline ve ayaklarına çivi çakarak bir karaktere yardımcı olacağını ve tüm sahneye eşlik eden çığlık sesleri ve kan efektleri ile sonuçlanacağını söylüyor.

Görev oldukça acımasız görünüyor, ancak daha önce de söylediğimiz gibi, CD Projekt Red zaten Cyberpunk 2077’nin sadece yetişkinler için bir oyun olduğunu doğruladı, böylece hikaye boyunca birçok benzer içerik bekleyebilirsiniz.

Açıklama ayrıca, oyuncuların diğer ana karakterler veya fahişelerle cinsel etkinliklerde bulunma seçeneğine sahip oldukları etkinliklerle karşılaşabileceğini göstermektedir. Bu sahneler birinci şahıs bakış açısıyla gösterilecek.

Bunun da ötesinde, kurgusal uyuşturuculara ve diğer şeylerin yanı sıra bir adamı horlayan hızı gösteren bir animasyonlu reklam panosuna atıflar var. Daha fazla bilgi için resmi ESRB derecelendirme özetine buradan göz atabilirsiniz .

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.