Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Esports Life Tycoon Bugün Steam’de Yayınlanacak!

Esports Life Tycoon ile espor maçlarına katılacağız.

Oyunculara zengin bir içerik eşliğinde spor dünyasının kralı olma fırsatı verecek olan Esports Life Tycoon bugün Steam’de yayınlanacak. Henüz fiyat etiketi belli olmayan yapım erken erişim oyunu olarak oynanacak.

Esports Life Tycoon Bugün Steam’de Yayınlanacak 2

Kendi spor takımımızı kurma ve yönetme şansı elde edeceğimiz Esports Life Tycoon ile en iyi oyuncuları kayıt edecek ve süper yıldızlar haline getirmeye çalışacağız. En büyük spor takımı olma yolunda ilerleyeceğimiz yapımda oyuncular dünyanın dört bir yanındaki turnuvalara katılacak, büyük ödüller kazanarak takımlarını geliştirmeye ve genişletmeye çalışacaklar. U-Play Online tarafından geliştirilen oyun erken erişim sürecinde karşımıza çıkacak.

PC platformuna özel olarak geliştirilen ve bugün lansmana çıkacak olan yapım, Goar of Duty’nin yayıncısı olan Raiser Games imzası ile piyasaya sürülecek. RYO, simülasyon, spor ve strateji oyunu olarak ifade edilen yapımda kendi espor takımımız ile büyük başarılar elde etmek için çaba sarf edeceğiz.

Profesyonel ekibimizi her yönden kişiselleştirerek ve geliştirerek bir süper yıldıza çevirebilecek, her maçta daha iyi performans göstermelerini sağlayabileceğiz. Tek oyunculu bir oynanış yapısı ile gerçek zamanlı olarak mücadele edeceğiz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel i3 or equivalent
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: 1GB VRAM
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Esports Life Tycoon Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.