Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Espor Heyecanı İzmir Fuarı’nda Devam Edecek!

İzmir Fuarı'nda espor severler bir araya geliyor.

Tüm dünya da ilgiyle takip edilen Espor oyunları her geçen gün kitlelerini artırmaya devam ediyor. Ülkemizde de oldukça geniş bir kitle tarafından takip edilen bu tür etkinliklere bir yenisi daha ekleniyor. Espor heyecanı önümüzdeki günlerde İzmir’de devam edecek.

Espor Heyecanı İzmir Fuarı’nda Devam Ediyor 2

Türkiye’nin teknoloji uzmanı olarak bilinen Teknosa, 12 – 15 Eylül tarihleri arasında İzmir Enternasyonel Fuarı’nda kapılarını espor tutkunlarına açacak. Espor dünyasının en büyük organizasyonları arasında yer alan ve heyecanla takip edilen Intel ESL Türkiye Şampiyonası espor severleri bir araya toplayacak.

Teknosa sponsor olduğu Intel ESL Şampiyonası ile 12 Eylül – 15 Eylül tarihleri arasında İzmir Enternasyonel Fuarı’nda espor severlere hem eğlenceli anlar yaşatacak hem de ödüllü yarışmalar ile onlara hediyeler dağıtacak.

Cosplayer aktivitelerinin de yer aldığı etkinlik 4 gün sürecek ve oldukça hareketli saatlere ev sahipliği yapacak.

Teknosa oyun alanında CS:GO, Dota 2 gibi dünyanın önde gelen oyunlarını oynama fırsatı oyunculara sunulacak. Belirtilen oyunlar için mini yarışmalarda düzenlenecek, yarışmaları kazanan oyuncular Logitech gaming aksesuarı, Teknosa çeki gibi ödüllerin sahibi olacaklar.

Bunlara ek olarak etkinlik alanında ünlü yayıncılardan PintiPanda ve Pqueen’de yer alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.