Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ESL’den Counter-Strike: Global Offensive Turnuvası

ESL dünyanın en büyük bağımsız e spor oluşumlarından biri olarak profesyonel liglere ve amatör liglere yönelik Counter-Strike: Global Offensive turnuvası düzenliyor.

ESL  amatör ve profesyoneler arasında Counter-Strike: Global Offensive turnuvası ile büyük mesafeleri kapatmayı amaçlıyor.

Major ve Pro kategorileri olarak yapılacak yarışmaya bir göz atalım;

ESL dünyanın en büyük bağımsız e spor oluşumlarından biri olarak profesyonel liglere ve amatör liglere yönelik Counter-Strike: Global Offensive turnuvası düzenliyor. Pro ve Major şeklinde iki kategoride yapılacak yarışmada 48.000 Dolar kazanma şansına sahipsiniz. Buna ek olarak bu turnuva sizlere ESL One turnuvalarına katılma şansı tanıyor. Oyuncular eğer 32 takım arasında gelecekteki starlardan biri olmak için ESL Major turnuva sisteminde daha yüksek seviyelere ulaşabilirlerse, işte başarıyı bu noktada yakalayacaklar. ESL Pro liglerine uygun bir oyunca olabilmek için yapacağınız mücadelelerde tamı tamına 2.000 Dolar kazanma şansınız  da var. ESL’de Pro Ligde mücadele için tamı tamına 27 gün kaldı! Amatör takımları da düşünüp onlar içinde bir turnuva düzenleyen ESL’e sonsuz teşekkürler.

resimler 545b761953811545b761953850

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.