Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ESL Türkiye Şampiyonası’nda Lige Katılacak Takımlar Belli Oldu!

Türkiye’nin en iyi CS:GO takımlarının heyecanla beklediği ve performanslarını göstermek için kıyasıya mücadele ettiği ESL Türkiye Şampiyonası’nın 2. Sezon’unda Lig Aşamasına katılacak takımlar belli oldu.

Günümüzün en popüler espor oyunlarından birisi olan CS:GO tüm dünyada milyonlarca oyuncuyu peşinden sürüklemeye devam ediyor.

aaaaaaaaa

Ülkemizde de oldukça geniş bir kitleye hitap eden CS:GO tüm hızıyla hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor. Milyonlarca oyuncu tarafından büyük bir keyifle oynanan yapım turnuvalarla oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ülkemizde de ESL Türkiye Şampiyonası adı altında en iyi CS:GO oyuncularını ağırlayan yapım 2018 yılında da en çok oynanan espor oyunlarından bir tanesi olacak gibi görünüyor.

“Bu sene Kış ve Yaz Sezonu olmak üzere iki sezon halinde yapılması planlanan; eleme aşaması, 7 haftalık Lig süreci, Playoff ve Final olmak üzere dört aşamadan oluşacak ESL Türkiye Şampiyonası’nın Eleme Aşaması 10 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde gerçekleştirildi. Bir önceki sezondan davetli olarak gelen Sons of Snakes (Intel ESL Türkiye Şampiyonası Birincisi) ve Dark Passage (Intel ESL Türkiye Şampiyonası İkincisi) takımlarına ek olarak ilk hafta elemelerinden 3 takım ve ikinci hafta elemelerinden 3 takım yükseldi. Böylece ESL Türkiye Şampiyonası’nın 2018 yılı Kış Sezonu’nda Sons of Snakes, Dark Passage, GPay Ice e-Sports Club, Royal Bandits Esports, ANT E-spor Kulübü, X’it, TOA E-Sports, No Quarter Cartel takımları Lig Aşamasına adını yazdıran takımlar oldu.

24 Şubat Cumartesi Günü başlayacak Lig Aşaması toplamda 7 hafta sürecek, bu karşılaşmalar her hafta ESL Türkiye Facebook Sayfasından ve twitch.tv/esl_csgo_tr adresinden canlı olarak yayınlanacak. Lig Aşaması ardından Yarı Finale kalan 4 takım Büyük Final’de yer almak için LAN olarak karşılaşacak. Yarı Finalden yükselen 2 Takım yine LAN arenada düzenlenecek Büyük Final’de mücadele ederek takımının başarısını kanıtlamaya çalışacak.

ESL Türkiye Şampiyonası Proje Müdürü Simge Erdoğan “ESL Türkiye Şampiyonası’nı bu sene iki sezon halinde yaparak kendilerini göstermek isteyen CS:GO takımlarına daha fazla fırsat sağlamak ve CS:GO maçlarının heyecanını tüm yıla yaymak istedik. Katılan tüm takımlara başarılar diliyoruz ve katılamayan takımları Yaz Sezonumuza bekliyoruz.” diyerek CS:GO takımlarını yüreklendirdi.

İlk yılında binlerce oyuncuyu ve espor severi ekranlarda ve ardından coşkulu Büyük Final etkinliğinde ağırlayan ESL Türkiye Şampiyonası, bu yıl da uzun bir CS:GO serüveniyle taraftarların karşısında olacak.

ESL Türkiye Şampiyonası’nın tüm süreçlerini, özel içeriklerini, duyuru ve maç tekrarlarını ESL Türkiye Facebook, Twitter ve Instagram sayfasından; yayınlanacak tüm maçları ve özel sunumları ise twitch.tv/esl_csgo_tr adresinden takip edebilirsiniz.”

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. ecmd

    Daha büyük çapta turnuvalara

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.