Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ESL Türkiye Şampiyonası 2018 Kış Sezonu Nefesleri Kesti!

ESL Türkiye Şampiyonası 2018 Kış Sezonu oldukça etkileyiciydi.

Birbirinden kaliteli oyuncuları karşı karşıya getiren ESL Türkiye Şampiyonası 2018 Kış Sezonu oldukça zorlu maçlara ev sahipliği yaptı.

ESL Türkiye Şampiyonası 2018 Kış Sezonu Nefesleri Kesti 2

256 farklı takımın katılımıyla başlayan ESL Türkiye Şampiyonası Kış Sezonu, birbirinden zorlu mücadeleler ile en yetenekli takımları belirledi. Ön eleme maçları ile başlayan şampiyona, 13 Mayıs Pazar günü yarı final ve final karşılaşmaları ile sona erdi. LAN olarak gerçekleştirilen yarı final ve final aşamalarına kalan son 4 takım, ESL-JTG TV Stüdyolarında ağırlandı. Royal Bandits, No Quarter Cartel, ANT eSports, TOA E-Sports’un katıldığı playofflarda, yarı final ve final maçları art arda ve tüm maçlar üç maç üzerinden oynanacak şekilde ayarlandı.

Yarı final maçlarında Royal Bandits ve TOA E-Sports karşı karşıya gelirken, ANT eSports ve No Quarter Cartel de birbirlerini yenmek için mücadele etti. 2 – 0 biten bu iki yarı final maçları sonucunda Royal Bandits ve No Quartel Cartel finale adını yazdırmış oldu. Oldukça çekişmeli maçların yaşandığı turnuva da No Quartel Cartel rakibi karşısında aldığı 2 – 0’lık galibiyet ile ESL Türkiye Şampiyonası 2018 Kış Sezonu’nun şampiyonu olmuş oldu.

Final maçlarında başarı göstererek MVP (Most Valuable Player) unvanını alan ve bir adet Asus Zenfone 5 kazanan başarılı oyuncu ise seyircilerin oyları ile yine No Quarter Cartel takımından RUSS adlı oyuncu oldu.

Etkinlik sonunda ESL Türkiye Proje Müdürü Simge Erdoğan “Tüm takımları tebrik ediyorum ama özellikle No Quarter Cartel ekibini gerek lig etabı gerek Playofflarda gösterdikleri performanstan ötürü ayrıca kutlamak lazım. Russ ve Delta gibi genç yeteneklerin yanı sıra tüm ekibin oyuna ve şampiyonaya dedike oluşu herkese örnek olmalı. Kış sezonu ardından Haziran ayı sonunda Yaz Sezonumuzu başlatacağız. Royal Bandits ve No Quarter Cartel takımları direkt davet alacaklar. Lig aşamasında yer alacak diğer takımlar ise Açık ve Kapalı Elemeler sonucu belirlenecek.

En büyük dileğim ve Türk CS:GO camiasının görmek istediğine inandığım şeylerden biri Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, BAUSuperMassive ve Bursaspor gibi ünlü kulüplerin de CS:GO takımlarına yer vermeleri. ESL Türkiye olarak bu konuda kendilerine her türlü desteği vermeye de hazırız. Çünkü Türk Espor’unun her kulvarda başarılı olması, bir dünya markası haline gelmesi gerektiğine inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.