Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ESL PUBG Turnuvasında Bir Oyuncu Bir El Bombasıyla 3 Kişiyi Aynı Anda Öldürdü!

ESL PUBG turnuvasında bir oyuncu el bombası ile 3 kişiyi öldürerek bir ilke imza attı. Turnuva oldukça çekişmeli anlar yaşandı.

E-spor oyunları arasına yavaş yavaş giriş yapan PlayerUnknown’s Battlegrounds, Aralık ayında 1.0 sürümü ile karşımıza çıkacak. Milyonlarca oyuncunun tutkuyla oynadığı PlayerUnknown’s Battlegrounds, Aralık ayında Xbox One platformunda da boy gösterecek.

ESL PUBG Turnuvasında Bir Oyuncu Bir El Bombasıyla 3 Kişiyi Aynı Anda Öldürdü 2

Dünyanın dört bir yanından oyunculara sahip olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, gün geçtikçe geniş kitlelere adını duyurmaya devam ediyor. Oyuncuları aksiyona fazlasıyla doyuran PUBG, geçtiğimiz haftalar da e-spor oyunları arasına katılacağı yönünde çeşitli iddialarla gündeme gelmişti. Günümüzde ESL turnuvalarında boy gösteren PUBG, henüz erken erişimde olmasına rağmen adından sıkça söz ettirir oldu. Aralık ayında 1.0 sürümünü yayınlayacak olan BlueHole, oyunun Xbox One platformunda da kendini göstereceğini belirtmişti.

Geçtiğimiz günler de Oracle Arena’da ESL PUBG turnuvasında oldukça yetenekli oyuncular da gün yüzüne çıkmış oldu. Aksiyon sahnelerinin en üst seviyede yer aldığı turnuvada kurnaz ve bir o kadar da zeki bir oyuncu rakiplerini adeta madara etti. Uzak mesafelerden yaptığı atışlar ile rakiplerini etkisiz hale getiren oyuncu, bir el bombası ile tam 3 kişiyi aynı anda öldürdü. Oyuncunun el bombası atışı bu hafta sonunun en iyi olaylarından birisi olarak gösterildi.

Şu sıralar internette izlenme rekorları kıran ESL PUBG turnuvasında ki el bombası sahnesini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.