Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Eski Tarz FPS Oyunu Project Warlock Bu Hafta Çıkıyor

Project Warlock oldukça ilgi çekici duruyor.

Buckshot Software bugün yaptığı duyuruyla ‘old school’ FPS nişan alma oyunu Project Warlock’un çıkış tarihini duyurdu. İlgi çekici duran yapım 18 Ekim 2018 tarihinde GOG platformu üzerinden yayınlanacak. Project Warlock daha önce de Steam’de Greenlight yeşil ışığı almıştı.

eski tarz fps oyunu project warlock bu hafta cikiyor 1

Doom, Hexen, Duke Nukem 3D ve Wolfenstein gibi oyunların ruhani devamı olarak da gösterilen Project Warlock’da oyuncular toplam 60 bölümde savaşacaklar. Durmaksızın devam eden aksiyon ile kana susamış düşmanlar ve ölümcül boss yaratıklarıyla mücadele edeceğiz. Yani Project Warlock pek çok yönden eski klasik FPS oyunlarını andıracak.

Project Warlock’ta toplamda 5 farklı dünya, 72 düşman, 38 silah, 8 büyü ve 12 perk yer alacak. Oyun aynı zamanda ortalamanın üzerinde bir oynanış süresi ve çeşitlilik sunacak. Buckshot Software’in eski tarz FPS’lerin havasını yakalaması takdir toplarken, ilk olarak oyun GOG üzerinden yayınlanacak, daha ileri bir tarihte ise Valve’in Steam platformuna gelecek. Muhtemelen oyun çıktığında eski FPS yapımlarını özleyenler Project Warlock’un atmosferinden epey memnun kalacak gibi duruyor.

GOG aynı zamanda beklenen FPS oyununun çıkış fragmanını da yayınladı ve aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Project Warlock Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.