Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Eski James Bond, Black Adam ile DC Evreni’ne İlk Adımını Atıyor

James Bond serisinden tanınan ünlü aktör Pierce Brosnan, başrolünde Dwayne Johnson'ın olduğu DC filmi Black Adam’da Dr. Fate karakterini canlandıracak.

DC anti-kahramanı Black Adam solo filmi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başrolünde “The Rock” lakaplı Dwayne Johnson’ı izleyeceğimiz film, oyuncu kadrosunu yeni bir isim daha ekledi. The Hollywood Reporter’ın haberine göre, daha önce dört kez James Bond karakterini canlandıran İngiliz aktör Pierce Brosnan, Black Adam’ın Dr. Fate’i olacak.

Dr. Fate Kimdir?

Black Adam Dr. Fate

Gerçek ismi Kent Nelson olan karakter, 1920 yılında arkeolog babası Sven Nelson ile birlikte Mezopotamya’da, Ur Kenti’ne yakın bir bölgede kazılara katılır. Bu esnada yanlışlıkla Bilge Nabu adlı eski bir büyücünün mezarını açarlar.

Tabuttan çıkan gizemli bir beyaz gaz, Kent’in babasının ölümüne yol açar. Fakat Kent olaydan sağ kurtulur. Özgürlüğüne kavuşan Nabu, genç Kent’e bu acıyı unutturacak güçler önerir ve ona kol kanat gerer. Kent’i Dr. Fate olarak yetiştiren büyücü, en sonunda ona çizgi romanlardan bildiğimiz ikonik miğferini ve pelerinini verir.

Justice Society of America’nın kurucularından olan Dr. Fate, aynı zamanda tıp doktoru olması sebebiyle Marvel evreninden Doctor Strange karakteri ile bazı benzerlikler taşıyor.

Black Adam Vizyon Tarihi Ne Zaman?

black adam filmi

Jaume Collet-Serra’nın yönettiği Black Adam’da Johnson ve Brosnan’ın yanı sıra Noah Centineo (Atom Smasher), Quintessa Swindell (Cyclone), Aldis Hodge (Hawkman) ve Marwan Kenzari gibi isimleri de izleyeceğiz.

DC Genişletilmiş Evreni’nin yeni filmi Black Adam, 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.