Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunu World of Goo Olacak!

Epic Store 2 Mayıs - 16 Mayıs tarihleri arasında World of Goo'yu ücretsiz olarak sunacak.

İlk kez 2008’in Ekim ayında karşımıza çıkan World of Goo günümüzde bilgisayar ve konsol platformlarında oynanıyor. Epic Store kapsamında bilgisayar oyuncularına sunulacak olan yapım, 2 Mayıs – 16 Mayıs tarihleri arasında tamamen ücretsiz olacak.

Epic Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunu World of Goo Olacak 2

Dün akşam Transistor isimli oyunu PC oyuncularına ücretsiz olarak sunan Epic Store, sıradaki ücretsiz oyununu da World of Goo olarak duyurdu. Dileyen bilgisayar oyuncuları 18 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Transistor’u Epic Store’dan ücretsiz olarak alabilirler.

Steam’de 18.00 TL olan  World of Goo Epic Store tarafından ücretsiz olarak dağıtılacak. 2008 yılından bu yana oynanan ve Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım, sadece İngilizce dil seçeneğine sahip. Dileyen oyuncular Steam üzerinden ücretsiz olarak yer alan demoyu indirebilir ve oyunu sınırlı bir içerik ile deneyebilirler.

Fizik tabanlı bir bulmaca oyunu olarak satışlarına devam eden yapımda oyuncular renkli bir atmosfer ile karşılaşmış ve eğlenceli anlar yaşamışlardı. Birbirinden farklı seviyelerin yer aldığı yapımda oyuncular basitten zora doğru ilerleyecek ve keşfedilmemiş içerikleri keşfedecekler.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • Desteklenen İşletim Sistemi: Windows® XP veya Vista
  • İşlemci: 1 GHz veya daha hızlı
  • Bellek: 512 + MB RAM
  • Video: 5 yaşından küçük herhangi bir 3D grafik hızlandırıcı
  • DirectX® Sürümü: 9.0c 
  • Sabit Sürücü: 100MB

World of Goo - Official Nintendo Switch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.