Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunu Slime Rancher Olacak!

Epic Store 7 Mart'ta Slime Rancher'ı ücretsiz olarak bilgisayar oyuncularına sunacak.

İlk kez 2016 yılında Xbox One ve PC platformu için lansmana çıkan Slime Rancher tek oyunculu olarak oynanmıştı. Hala Steam’de 31.00 TL olarak bilgisayar oyuncularına satılan yapım, 7 Mart’ta Epic Store üzerinden bilgisayar oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak.

Epic Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunu Slime Rancher Olacak 2

Aralık 2018’den bu yana iki haftada bir oyunculara ücretsiz bir oyun dağıtma sözü veren Epic Store, sözünü tutmaya devam ediyor. Dün Epic Store’da oyunculara Thimbleweed Park isimli oyunu ücretsiz olarak dağıtmaya başlayan Epic Games, 7 Mart’ta da Slime Rancher’ı ücretsiz olarak bilgisayar oyuncularına sunacak. Steam’in elinden birer birer oyun alarak başarılı bir grafik çizen oyun mağazası bu yıl adından epey söz ettirecek gibi görünüyor.

Slime Rancher’dan söz edecek olursak birinci şahıs kamera açıları eşliğinde sevimli canavarlara karşı savaşacağız. Tek oyunculu olarak oynanabilen yapım macera ve keşif yüklü içeriklerden oluşacak. Oyun hakkında fikri olmayan oyuncular Steam üzerinden oyunun demosunu indirebilir ve sınırlı bir içerik ile oyunu deneyimleyebilirler. Türkçe dil desteğinin yer almadığı oyunda 10 farklı dil seçeneği yer alacak.

Birbirinden farklı görevleri yerine getireceğimiz yapımda oyuncuları eğlenceli bir atmosfer bekliyor olacak.

Slime Rancher - Official Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.