Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunları Nuclear Throne Ve Ruiner Duyuruldu!

Hikaye tabanlı oynanan Nuclear Throne ve Ruiner 7 Kasım'da Epic Store üzerinde ücretsiz olacak.

31 Ekim itibari ile korku oyunu Soma ve aksiyon oynu Costume Quest’i bilgisayar platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunan ve sunmaya devam eden Epic Store, 7 Kasım’da iki farklı oyunu daha ücretsiz olarak dağıtacak.

Epic Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunları Nuclear Throne Ve Ruiner Duyuruldu 2

90 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Epic Store Aralık 2018’den bu yana sayısız ücretsiz oyun dağıttı ve 2020 yılına kadar da dağıtmaya devam edecek. 7 Kasım itibari ile oyunculara iki farklı oyunu daha ücretsiz olarak sunacak olan dijital oyun mağazası yüzleri ile güldürecek.

7 Kasım itibari ile bilgisayar oyuncuları Epic Store üzerinden Nuclear Throne ve Ruiner adlı oyunları ücretsiz olarak alabilecekler.

Bilgisayar platformu için yayınlanan ve Stam’de 20.50 TL fiyat etiketine sahip olan Nuclear Throne tek oyunculu yani hikâye tabanlı bir oynanışa sahip. Sadece İngilizce dil seçeneğine sahip olan yapım oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti. Yapım belirtilen tarihler de bilgisayar oyuncuları için Epic Store üzerinde ücretsiz olarak dağıtılacak.

Aynı tarihte ücretsiz olacak olan Ruiner 2017’de konsol ve bilgisayar platformunda oyuncuların karşısına çıkmıştı. Yine o da hikâye tabanlı olarak oynanırken, Stema üzerinde 31.00 TL fiyat etiketine sahip olarak satışlarına devam ediyor. Yapım Steam’de oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirildi.

RUINER - Launch Trailer

Nuclear Throne - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.