Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Store Sessiz Sedasız Çin Pazarına Girdi!

Epic Store Çin'de kullanılmaya başlandı.

Kısa süre önce karşımıza çıkan ve şu sıralar bilgisayar platformuna özgü oyunları uygun fiyatlar ile oyunculara sunan Epic Store yeni adımlar atmaya devam ediyor. Birbirinden farklı ülkelerde erişimde olan dijital oyun mağazası geçtiğimiz gün Çin pazarına da giriş yaptı.

Epic Store Sessiz Sedasız Çin Pazarına Girdi 2

Çin’in nüfusu dünya üzerinde oldukça geniş bir oyuncu kitlesini elinde bulundurmaya devam ettiği şu günlerde Epic Store’da Çin üzerine adımlar atmaya devam ediyor. Aralık 2018’de lansmana çıkan ve geliştiricilerden yüzde 12 kâr alacağını duyuran Epic, Ubisoft gibi birbirinden önemli geliştirici ve yayıncılar ile özel anlaşmalar yaparak en çok beklenen oyunları yayınlıyor. Her geçen gün büyümeye devam eden Epic, yeni adımlar ile de başarılı işlere imza atmak istiyor.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Epic Store resmi bir açıklama yapmadan resmen Çin’de piyasaya sürülmüş. Haber içerisinde yer alan detaylara göre şuan Çin’li oyuncular Epic Store’a erişebiliyor ve iki farklı yöntemle oyun satın alabilirlermiş. Oyuncular şuan mağazada yer alan mevcut oyunların hemen hemen hepsini satın alabilirlermiş. Epic Çin’de iki ödeme yöntemi olarak WeChat ve AliPay ödeme yöntemlerini destekliyormuş. Şuan için Çin kredi kartları desteklenmiyormuş.

Oyunlardan da örnek veren haberde Borderlands 3 ve Sinkink City gibi oyunlar 30 dolar gibi bir fiyata satılıyormuş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.