Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Store, Rocket League’in Geliştiricisi Psyonix’i Satın Aldı!

Rocket League, Epic Store tarafından satın alındı.

Günümüzün popüler oyun dağıtımcılarından birisi haline gelen ve kısa sürede 85 milyon kullanıcıya ulaşan Epic Store yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Epic son olarak Rocket League’in geliştiricisi olan Psyonix’i satın aldığını duyurdu.

Epic Store Rocket League’in Geliştiricisi Psyonix’i Satın Aldı 2

2015 yılında konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanan ve günümüzde milyonlarca oyuncuyu elinde bulunduran Rocket League artık Epic Store çatısı altında geliştirilip sunulmaya devam edilecek. Farklı oyun modları ile oyunculara sürükleyici bir oynanış sunan Rocket League, Epic Store tarafından satın alındı. Arabalar ile oyunculara futbol oynama keyfi sunan yapım, yakında Steam üzerinden de satışlara kapatılacakmış.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Rocket League yakında Epic Store üzerinde oyunculara sunulmaya başlanacak ve bu süreçte de yapım Steam’de satışlara kapatılacakmış. Steam’de bulunan oyuncular sorunsuz bir şekilde oyunu oynamaya devam edecek ve gelecek olan güncellemeleri de alabileceklermiş.

Uzun vadeli planlarını yakında duyuracağını belirten Epic, Rocket League ile e-spor alanına girmeyi hedefliyor gibi görünüyor. Yapılan anlaşmanın henüz detayları paylaşılmazken, oyunun Epic Store üzerinde satılmaya devam edileceği belirtiliyormuş.

Şuan Rocket League Steam’de 31.00 TL olarak satılmaya devam ediliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.