Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Store Önümüzdeki Hafta Paradox’un İki RPG Oyununu Ücretsiz Verecek

Pillars of Eternity ve Tyranny, 10 Aralık 2020 tarihinden itibaren ücretsiz olarak Epic Games Store'da verilecek.

Epic Games, her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oyuncular tarafından sevilen simülasyon oyunu MudRunner‘ı veren firma bu hafta ise Cave Story isimli macera, aksiyon ve platform oyununu veriyor. Verdiği ücretsiz oyunlar ile birlikte oyuncuların takdirini kazanmaya devam eden Epic Games’in önümüzde ki hafta ücretsiz olarak vereceği oyunlarda belli oldu.

Epic Store Onumuzdeki Hafta Paradoxun Iki RPG Oyununu Ucretsiz Verecek 1

Pillars of Eternity

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayınlanan Pillars of Eternity, 10 Aralık 2020 tarihinde ücretsiz olarak Epic Games Store üzerinden verilecek. Fallout: New Vegas ve South Park: The Stick of Truth oyunlarının yapımcısı Obsidian Entertainment, Paradox Interactive ile birlikte sizi Eora’nın orijinal ve inanılmaz dünyasına götürüyor ve yaptığın seçimlerin ve seçtiğin yolların kaderini şekillendirdiği unutulmaz bir maceraya gönderiyor. Bu harika sıra tabanlı strateji oyunu PC oyunları arasındaki türünün en iyi RPG oyunlarından biridir, bu nedenle oyunun ücretsiz kopyasını almanızı mutlaka tavsiye ederim.

Pillars of Eternity: Complete Edition - Launch Trailer

Tyranny

Yine Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayınlanan Tyranny aynı Pillars of Eternity gibi sıra tabanlı bir RPG oyunudur. Şirket oyunun Gold sürümü ile birlikte verdiği oyun için piyasaya sürülmüş olan tüm DLC’leri ile birlikte veriliyor. Obsidian ve Paradox’un elinden çıkmış en iyi iki RPG oyunu şanslıyız ki önümüzde ki hafta herhangi bir ücret ödemeden kütüphanemize ekleyebileceğiz.

Tyranny - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.