Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Store İndirimlerinde Alınması Gereken 2019 Model Oyunlar!

2019'a damga vuran oyunlar Epic Store indirimleri kapsamında cazip fiyat etiketleri eşliğinde satılıyor.

19 Aralık’ta başlayan kış indirimleri hem Steam hem de Epic Store üzerinde devam ederken oyuncuların yüzünü de gülüyor. Peki 2019 yılına ait olan oyunlar indirimde mi? İndirimde hangi oyunlar alınır?

Epic Store İndirimlerinde Alınması Gereken 2019 Model Oyunlar 2

2 Ocak’a kadar devam edecek olan kış indirimleri dünyanın dört bir yanında oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ederken öne çıkan oyunlarda sürekli olarak değişiyor. Peki Epic Store indirimlerinde alınması gereken 2019 oyunları hangileri?

https://www.youtube.com/watch?v=ON2Ucyvt3gY

1 – World War Z

16 Nisan 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapan World War Z günümüzün en nefes kesici zombi öldürme oyunlarından bir tanesi olarak ön plana çıkıyor.

Saber Interactive imzası ile geliştirilen başarılı oyun 2 milyondan fazla kopya satmayı başarırken şu sıralar Epic Store indirimleri ile yüzleri de güldürüyor. Normalde 119.00 TL fiyat etiketine sahip olan yapım 2 Ocak’a kadar 88.86 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Sürükleyici ve bir o kadar da heyecan yüklü bir yapıya sahip olan oyun zombi öldürme oyunları arasında en çok oynananlardan bir tanesi olmayı başardı. Başarılı oyun milyonlarca adet kopya satışına kaldığı yerden devam ediyor.

Tom Clancy’s The Division 2: Official Launch Trailer | Ubisoft [NA]

2 – Tom Clancy’s The Division 2

Hatırlayacağınız üzere Ubisoft ani bir karar ile 2019 model oyunlarını Epic Store üzerinde yayınlama kararı almıştı. Bu karardan kısa bir süre sonra piyasaya sürülen Tom Clancy’s The Division 2 hem konsol hem de bilgisayar platformunda geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

Çok oyunculu aksiyon ve RYO oyunu olarak ifade edilen başarılı yapım da amaç hayatta kalmak olurken salgınla mücadele edeceğiz. Salgın bir hastalık yüzünden perişan olan Washington’u yeniden eski ihtişamlı günlerine çevirmeye çalışacağımız oyun içerisinde şehrin kaderi adeta pamuk ipliğine bağlı olacak.

Arkadaşlarımızı da dahil edeceğimiz oyunda ateşli silahlar ile adeta tozu dumana katacağız.

Normal de 309.00 TL fiyat etiketine sahip olan oyun yüzde 75 indirime girerek 77.25 TL’ye satılıyor.

Ancestors: The Humankind Odyssey Announcement Trailer

3 – Ancestors: The Humankind Odyssey

27 Ağustos 2019’da piyasaya sürülen Ancestors: The Humankind Odyssey, Unreal Engine oyun motoru ile geliştirildi. Konsol ve bilgisayar platformlarında oynanmaya devam eden başarılı yapım kış indirimlerine dahil oldu.

Assassins Creed serisinin yaratıcısı olan Private Division imzası ile piyasaya sürülen Ancestors: The Humankind Odyssey oyunculara macera yüklü bir oynanış sunuyor. İnsanlığın 10 milyon yıl öncesine gittiğimiz oyun da inanılmaz insan evrimine şahitlik edeceğiz.

Yeni topraklarda keşfedeceğimiz oyunda evrimin nasıl meydana geldiği konusunda epey geniş bilgiye erişebileceğiz. 229.00 TL fiyat etiketine sahip olan oyun, 2 Ocak’a kadar Epic Store’da yüzde 50 indirimle 114.50 TL olarak satışlarına devam ediyor.

CONTROL Announcement Trailer - E3 2018 - ESRB

4 – Control

2019’un en iyi oyunlarından bir tanesi olan Control, Epic Store üzerinde piyasaya sürülen oyunlardan bir tanesi olarak adından söz ettiriyor.

Konsol ve bilgisayar platformunda deli gibi satan ve hikâye tabanlı olarak oyunculara sürükleyici bir deneyim sunan Control 1 yıl boyunca Epic Store’a özel olacak. Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve 505 Games tarafından dünyanın dört bir yanında yayınlanan başarılı yapım üçüncü şahıs grafik açıları eşliğinde oynanıyor.

Oyun 2 Ocak’a kadar 99.00 TL yerine 66.03 TL fiyat etiketine sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.