Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Store 5 Eylül’de The End is Nigh Ve Abzu’yu Ücretsiz Olarak Dağıtacak!

Epic Store 5 Eylül'de iki oyunu birden yine ücretsiz olarak dağıtacak.

5 Eylül’e kadar Celeste ve Inside’ı ücretsiz olarak oyunculara dağıtmaya devam eden Epic Store, 5 Eylül’de iki yeni oyunu daha ücretsiz olarak PC oyuncularına sunacak. Bu oyunlar The End is Nigh ve Abzu olacak.

Epic Store 5 Eylül’de The End is Nigh Ve Abzu’yu Ücretsiz Olarak Dağıtacak 2

Düzenli olarak her hafta PC oyuncularına iki ücretsiz oyun dağıtan Epic Store yüzleri güldürmeye devam ediyor. 2017 yılında lansmana çıkan The End is Nigh günümüzde konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya devam ediyor. Steam üzerinde oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım 24.00 TL olarak satışlarına devam ederken 5 Eylül’de Epic Store üzerinde ücretsiz olacağı belli oldu. Epic Store’un ana sayfasında oyunun 5 Eylül – 12 Eylül tarihleri arasında tamamen ücretsiz olacağı duyuruldu.

5 Eylül’de ücretsiz olacak olan bir diğer oyun da Abzu olarak duyuruldu. 505 Games’in yayıncılığını yaptığı Abzu günümüzde Steam üzerinde 31.00 TL fiyat etiketine sahip olurken konsol ve bilgisayar platformunda da oynanmaya devam ediyor. 2016 yılında lansmana çıkan başarılı oyun Steam üzerinde ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilmesinin yanı sıra yüksek satış rakamları ile de geliştiricisi olan Giant Squid’i tatmin etmeyi başarmıştı.

The End Is Nigh ve Abzu 5 Eylül – 12 Eylül tarihleri arasında Epic Store’da bedava olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.